RADIO NOSALTRES


 Molt bon divendres a tothom!!!!! avui no us podeu perdre el programa, hi trobareu la Esencia de Caliepoudu a càrrec d'en Manel, el Nido del cuco amb en Juanmi, Slot 70 años de Història conduït per en Jordi, Tiempo de deporte amb l'Adrián i per finalitzar podreu escolta la música en directe de l'Òscar.

                No deixeu d'escoltar.nos i... MOLTA, MOLTA RADIO PER A TOTHOM!!!!!!!!!!!!

                                ENS RETROBEM LA SETMANA VINENT!!!!!

https://drive.google.com/file/d/13re6aZm-PvZgNNhNFZ9uTZk8qygPIWtl/view?usp=sharing


Comentaris

  1. Lamentable comportament interferint la secció d'un altra company a crits i faltant al respecte a un altra component del grup pel fanatisme futbolero intolerant sense control, mentre que a ell si li respecten la seva secció. I no es el primer cop. Ja va fer el mateix amb un altra company no fa gaire temps i amb el mateix tema... cansino!!... Casualitat o causalitat???. Si mes no falta de respecte i fanatisme intolerant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja, ja, ja!!!!!!!
      Un peto, a veure si aprens alguna cosa, anonim!!!!!

      Elimina
    2. No sóc jo qui ha d'prendre res. Més aviat tú potser

      Elimina
    3. Ui quin digne i ofes! Ja, ja, ja!!!! Be, nomes ofen el que pot. I diu mentides i provoca el neci. A veure si ens coneixem I t, invito a un café!!! Segur que ets una persona agrada, no petulant I no cregut! I que no critica a tots a les espatlles!!! Un peto, anonim!!! Llegeix una mica I apren a no ser prepotent! La teva opinion no importa a ningú. No ets important, no ets relevant.
      Si a mi m, insulten a un familiar mentint I dint que es un lladrei i criminal, no Ho permitiría. Lo important es la veritat. Perdona que em rigui de tu, pero Ho poses tan fácil!!!!!

      Elimina
  2. Si us plau, identifiqueu-vos I tracteu aquets temes en privat. Carai con el primer anonim que provoca en públic i carai con el bromista responent. No sigueu covards i no provoque, despres venden eñs laments.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Perdón, que antes no me he identificado. Ya está bien, al primer anónimo le pido que me olvide para siempre y deje de emponzoñar, que ya nos conocemos. Que no es nadie para decir a otro de qué se habla y de qué no. Con el segundo anónimo ya he hablado y por él he leído todo ésto (ni siquiera leí el primer y desafortunado de nuevo comentario y no lo hubiera leído nunca sino es por su aviso), no lo volverá a hacer. Evidentemente le he pedido que pare esta niñería. Pido perdón a los lectores si alguien ha llegado hasta aquí, con Adriá ya me disculpé, era el único que lo merecía. Y pido perdón al Arep por dejarnos un espacio en el que hablar y malgastarlo en niñerías privadas. Por mi parte, como creo demostré esta semana, ya está. Adeu.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada