CÀPSULA CURA DE LA SALUT FÍSICA I EMOCIONAL

Bon dia a tots i totes! 

Des de la càpsula de cura de la salut us deixem uns enllaços sobre eines i recursos per a la cura de la salut física i emocional. 

Aplicatiu Cerca Salut https://cercasalut.barcelona/ 

Eina per a cercar recursos de salut física i emocional. Es pot filtrar segons la temàtica i el territori. 

Document per a la planificació de decisions anticipades Planificación anticipada de decisiones en Salud Mental. Guía de apoyo para profesionales y personas usuarias de los servicios de salud mental | Escuela Andaluza de Salud Pública (easp.es) 

Eina que serveix per a donar a conèixer, de forma anticipada, les necessitats i preferències en relació amb l'assistència que volen rebre per part dels serveis de salut mental. 

Quadern de treball personal: MAPEJANT EL BENESTAR. Elaborat per Activa't per la salut mental https://activatperlasalutmental.org/wp-content/uploads/2022/01/Quadern_2021.pdf

Aquest quadern és un document pràctic, un recurs dissenyat per ajudar-nos a tenir una millor salut mental i més satisfacció amb la pròpia vida. És una eina que ens facilita la identificació, organització i gestió de les estratègies i recursos que les persones tenim al nostre abast per elaborar el nostre propi Pla personalitzat de recuperació i benestar.

GCM: Guia Gestió col·laborativa de la medicació http://gcmproject.org/

La Gestió Col·laborativa de la Medicació: un projecte d'investigació i acció participativa en salut mental. Té l'objectiu d'investigar les percepcions i experiències subjectives associades al consum de psicofàrmacs a Catalunya, especialment antipsicòtics, i els seus efectes en la qualitat de vida i quotidianitat dels consumidors. Es tracta d'una investigació orientada a la implementació de polítiques de salut integradores i sostenibles dins de l'àmbit de la salut mental que permetin la promoció de la participació d'aquest col·lectiu.

Guia Navegant les Crisis. Elaborada per Abilis Navegando las crisis – Transformar desde los malestares (abilis.cat)

És una guia-refugi per l'autogestió de les experiències de patiment. És un projecte autogestionat i de distribució gratuïta que vol contribuir a l'autogestió col·lectiva dels nostres processos de benestar i malestar. 

Comentaris