Assemblea 8 de maig de 2023


 


ACTA ASSEMBLEA 08 DE MAIG DE 2023


1. VALORACIÓ BARBACOA

Es valora molt positivament l’activitat de la barbacoa de la setmana passada, tant a nivell d’organització, espai i dinàmica en general. Es possa en valor el tenir un espai on trobar-nos. Es demana que es puguin portar més jocs de taula. 

Vàries persones demanen poder fer-la més d’un cop a l’any, també es propossa poder fer un menú en un restaurant previ a la visita d’algun lloc interessant.


2. MULTIESPORT

Óscar recorda que el dia 9 de maig tindrà lloc a la Trobada de Bàsquet 3X3. A més a més, el proper dimarts 16 de maig s’anirà a la Bolera de Pedralbes. Totes dues activitats estan obertes a tothom qui estigui interessat. Per més informació cal adreçar-se a l’Óscar i la Ruth


3. POSA’T A LA NOSTRA PELL

S’ha obert una nova convocatòria per participar en el Posa’t a la nostra pell. El concurs consisteix en l’el·laboració d’un curt en el que un dels personatges ha de tenir algun tipus de diversitat funcional i a més a més ens donen una temàtica. Avui s’ha fet la primera reunió. S’anima a que tothom qui estigui interessat en participar de qualsevol manera es possi en contacte amb Carla o Montse R.


4. ASSEMBLEA

Durant les últimes setmanes s’ha anat preguntant als diferents Parlem l’opinió sobre el funcionament de les Assemblees. En general es coincideix en que l’assistència ha anat baixant i s’ha convertit en una eina de traspàs d’informació que no acaba de funcionar. Per aquest motiu es decideix suspendre les assemblees a partir d’avui mateix. En el cas que hi hagués temes que requereixin la participació/opinió/treball per part de la comunitat del SRC (persones ateses i tècnics) es convocaran trobades extraordinàries. 

Com a fonts de difusió de la informació es faran servir:

  • Parlem: es comunicaran les novetats
  • Comunicats via Whatsupp
  • Blog: cada setmana s’actualitzarà la informació
  • Cartells a la 2a planta. Podreu trobar la informació en diferents apartats:

  1. Servei de Rehabilitació: informacions relatives al SRC i activitats organitzades per nosaltres. També estarà el calendari mensual.
  2. Arep: Activitats organitzades per altres serveis d’Arep. Aquí estaria inclòs les activitats del Punt de Trobada 
  3. Consell Participatiu: Informacions relatives al Consell Participatiu
  4. Activitats Comunitàries: Activitats organitzades per altres centres o per espais comunitaris
  5. Digues la teva: Espai obert a tothom



Comentaris