Assemblea 20-03-2023

 


ACTA ASSEMBLEA 20 DE MARÇ DE 2023


CONSELL DE PARTICIPACIÓ

El passat dilluns 13 de març es va fer una altra sessió del grup de Consell de Participació.

  • El proper 5 d’abril, s’obren les convocatòries per presentar candidatures per a representats. Fins el 19 d’abril.
  • El 24 d’abril seran les eleccions.

FESTA COMUNITÀRIA D’AREP

El proper dissabte 27 de maig es celebrarà la Festa comunitària d’AREP. Es faran un seguit d’activitats durant el matí i després hi haurà un vermut. Es celebrarà a Can Clariana.

Si alguna persona vol participar com a voluntària, que ho parli amb el seu referent.


 GRUP DE SENSIBILITZACIÓ

El proper dimarts 18 de març a les 15:30h, tindrà lloc una primera trobada per tal de parlar de les jornades de sensibilització que es duen a terme. L’objectiu és poder trobar un espai en el que les persones que volen fer o fan accions de sensibilització, puguin parlar de com es senten compartint la seva experiència vital, i tinguin suport d’un professional que els acompanyi.

               

TROBADA RECERCA DE PIS

El proper dimecres 29 de març a les 17:30h a la 4a Planta, tindrà lloc una trobada “Recerca de Pis”.  Els objectius de la trobada són:

  • Establir contacte etre les diferents persones que assisteixin, compartir situacions i evidenciar que la recerca de pis no és una dificultat aïllada d’un mateix sinó que és col·lectiva.
  • Crear i compartir coneixement sobre Habitatge de Protecció Oficial, lloguer social, sobre immobiliàries.

Qui estigui interessat en poder participar, que ho parli amb la seva referent.

 

JORNADES ANTIESTIGMA

El proper dissabte 25 de març celebrem a l’Ateneu Harmonia les Jornades Antiestigma, organitzades des de la comissió Antiestigma i on participa el Club Social Cap Endavant de l’Arep.

Des de les 11:00 fins a les 18:00 es realitzaran diferents activitats que ens permetran gaudir i conèixer altres àmbits i espais, tractar i parlar com entenem les diferències que totes tenim i ser critiques amb les discriminacions que una gran majoria de població viu en el seu dia a dia.


SOFTBALL

El proper 28 d’abril i 9 de juny  des de Forúm de Salut Mental, es faran dues jorndes per jugar a Softball a Sant Boi. Hi ha la possibilitat d’anar en un autobúsgratuït que portarà i recollirà a les persones qeu estiguin interessades, des de la parada Alfons X.

Qui estigui interessat/da  en participar que ho parli amb el seu referent.


SORTIDA EXTRAORDINÀRIA

S’han apuntat 16 persones a la sortida a Sant Sardurní d’Anoia, atés que no s’han arribat a les 30 persones, s’anul·la la sortida. Es genera el següent debat:

  • Perquè creieu que no s’ha apuntat gent?
  • Perquè agrada més el format de la sortida de “La Barbacoa”

 

PRECS I PREGUNTES

Es deixa espai per poder fer precs i preguntes.


Comentaris