Assemblea 10-03-2023


 


ACTA DE L'ASSEMBLEA  DEL 6 DE MARÇ DE 2023


CÀPSULES AVD

S’explica temes i horaris de les diferents càpsules d’AVD (alimentació, cura de la salut física i emocional, primers auxilis, sexualitat...) amb durada d’un mes aproximadament. Començaran el proper 6 de març.  Persones interessades en participar-hi li han de comunicar al seu referent.

El dilluns 27 de març a les 16h es farà una xerrada d’Alimentació i Ansietat


CONSELL DE PARTICIPACIÓ

El passat dilluns 27 de febrer es va fer una sessió del Consell de Participació, per tal d’explicar el funcionament i els objectius de les trobades. S’ha realitzat una previsió de temes que es volen parlar. 

En un principi es reuniran cada 15 dies, a la mateixa hora que la Assemblea; en dilluns alterns. Les sessions també es farà a la 4ª Planta. 


JORNADA TRES TURONS

Divendres 24 de març, al Centre Municipal de Tenis Vall d’Hebrón es farà una jornada esportiva on es realitzaràn petites sessions de pàdel, spinning i vòlei platja.

Hi hauran vestuaris i una zona d’ombra amb aigua i fruita pels participants.

Interessats en participar-hi, informeu a Òscar.


SANT JORDI

S’informa que qui vulgui participar en el taller de manualitats per preparar Sant Jordi, pot anar els dimarts de 17 a 18:30h a la segona planta i preguntar per Pablo.

Tota persona que vulgui col·laborar en la parada de l’entitat per Sant Jordi, es pot presentar com a voluntària i comunicar-li a la seva referent. Les franges en les que es necessiten més persones són les de primera hora del matí i última de la tarda. 


POSA’T A LA NOSTRA PELL 

El proper 22 de març a les 11:30h, es farà la projecció de tots els curts que van participar en el Festival Inclús, a CAN CLARIANA. Qui vulgui anar ha d’avisar a la Carla o a la Montse Romero abans del proper dimecres 15 de març.


 SORTIDA EXTRAORDINÀRIA

Dijous 23 de març es farà la primera sortida trimestral d’aquest any, anirem a Sant Sadurní d’Anoia.

El preu de l’entrada pel Museu de la Xocolata és de 5,50€; es pot pagar fins el proper dilluns 13 de març.  El bitllet de tren es comprarà el mateix dia de la sortida a l’estació. 


CAL ROMESCO

La botiga Cal Romesco tancarà abans de Setmana Santa; hi ha descomptes a molts dels seus productes. 




Comentaris