Assemblea 23-01-2023

 


ACTA DE L’ASSEMBLEA DEL 23 DE GENER DE 2023

 

SESSIÓ INFORMATIVA SOBRE DVA/PDA

El dimarts 24 de gener a les 17:00 es realitzarà una sessió informativa sobre Document de les Voluntats Anticipades i Planificació de les Decisions Anticipades en salut mental a càrrec d’Elvira Rodríguez, integradora social de l’associació Gr1p, a Lleida. Qui estigui interessat poc venir a veure’l telemàticament a Arep (sala 3ª planta) o pot rebre l’enllaç d’accés a la sessió, enviant un correu electrònic a safe.lleida@smponent.com


LIBRE D’ARTISTES D’AREP

Des d’un educador de la residència Lleó XIII ha sorgit la proposta de fer un llibre on poder recollir diferents expressions artístiques (escriptura, pintura, música, fotografia, cinema...) de qualsevol persona vinculada a l’Arep.

Interessats posar-vos en contacte amb les vostres referents.


PIANO AL PUNT DE TROBADA

Properament hi haurà un piano a la sala de Punt de Trobada perque qualsevol persona vinculada a Arep o de la comunitat pugui utilitzar-lo.


SORTIDES EXTRAORDINÀRIES

S’informa de les dates de les tres sortides extraordinàries de l’any.

  • 23 de març (les propostes es votaran el proper 20 de febrer).
  • 7 de maig (barbacoa).
  • 9 de novembre.


MULTIESPORTS

Es comunica que el dia següent hi ha activitat de petanca (es pot veure a la programació trimestral penjada a la 2ªplanta).

S’informa que el proper 14 de febrer s’anirà a la Bolera Pedralbes. Preu de 4,70 euros una partida i sabatilles. Interessats parleu amb Ruth, Violeta o Óscar.


VOLUNTARIS PROPERA ASSEMBLEA

Es demana voluntaris per les assemblees del mes de febrer (6 i 20).

Responsables Paco Jiménez, Óscar Solà i Montse Morón.


PRECS I PREGUNTES

Es deixa espai per poder fer precs i preguntes.

La persona de contacte amb el Punt de Trobada és el José Luís González, qualsevol tema relacionat amb aquest espai, dirigiu-vos a ell.


CONSELL DE PARTICIPACIÓ

Es facilita un espai perque els representats de les persones ateses al Consell de Participació puguin traspasar informació.


Comentaris