Assemblea 9 -01-2023

 



ACTA DE L’ ASSEMBLEA 9 DE GENER DE 2023


VALORACIÓ DE LES FESTES DE NADAL

Es demana que, qui vulgui, expliqui algun moment que li hagi quedat gravat o que vulgui compartir amb el grup les seves Festes de Nadal.


 VALORACIÓ PICA – PICA NADAL

En relació a la participació, es valora que va haver prou gent, que això alegra a tothom i que ningú es va arribar a agobiar. Es veu positiu el compartir amb persones d’altres recursos de l’entitat.

En general la quantitat de menjar i la varietat es valora positivament, tret del plat que semblava un estofat perquè no era fàcil d’agafar (més cuberts).

La duració del dinar es va veure correcte.

Dels espectacles (teatre i coral), el teatre va agradar molt, es va veure curt i agradaria que es fessin més obres. En relació a la coral, només una persona es va quedar. La majoria comenta que el temps entre el teatre i la coral es tindria que millorar perquè que hi hagués tanta estona ja que això va provocar que la gent no es quedés.

Es veu un dèficit en la organització i participació en els diferents grups de treball, es diuen alternatives (que la gent sigui voluntària, grup de treball per tot el pica pica, responsables de grup, grup de recollida posterior en cada grup...).


VALORACIÓ FIRA DE NADAL

Sortida a la fira de Santa Llúcia el 23 de desembre (grup amb suport a la catedral i grup autogestionat a la Sagrada Família).

Tot i que la participació no va ser molt alta, es valora positivament la visita a la fira i  la presa de xocolata en la sortida a la Fira de La Catedral. Tampoc va anar molta gent a la Sagrada Família.


VALORACIÓ SESSIÓ OBERTA DE RÀDIO

Es parla de la sessió oberta de ràdio del dia 21 de desembre. Es valora la bona organització, que la sessió es fes a la 2ªplanta (l’altre havia estat a la 4ª) perquè facilita l’accessibilitat de la gent i també es parla d’una activitat que es va realitzar que feia retornar a la infància i que va agradar a diferents persones.


VALORACIÓ AMIC INVISIBLE

Es comenta poder fer alguna dinàmica per descobrir qui es el teu amic invisible. També es troba a faltar un presentador/dinamitzador.


PROJECCIÓ LA FAMÍLIA BELIER

  • Data: 13 de gener
  • Hora: 11:00 a 13:30 hores.
  • Lloc: Espai Jove Les Basses (carrer Teide 20, metro Vilapicina).

Visió de la pel·lícula i debat de la mateixa. 

Interessats preguntar a Óscar.


PROPOSTA SOFTBOL

Es proposa, desde FORUM, poder participar en diferents sessions de softbol (esport entre beisbol i criquet). Seria un cop al mes (divendres tarda) a Sant Boi. La primera sessió seria el 27 de gener o 3 de febrer.

Interessats parlar amb l’Óscar.


Comentaris