ASSEMBLEA 19/7/2022

 



 

TEMES TRACTATS

Punt de trobada

Horaris tallers

ü Crochet i bijuteria: Dimarts 16:00 a 17:30 a la 2a planta porta 3

ü Manualitats: Dimarts 17:30 a 19:00 a la 2a planta porta 3

ü Guitarra: Dimecres de 15 a 16h a la Sala de Punt de Trobada

ü Anglès: Dimarts 12:00 a 13:00 a la Sala de Punt de trobada

                El correu de contacte és: puntdetrobada.arep@gmail.com


Consell de participació

Si teniu qualsevol idea o suggeriment podeu contactar amb la Montse Galdón, Sacra Mateos, Jordi Payà o Neus Amaya o bé deixar-ho per escrit a bústia que trobareu a l’entrada de la segona planta, ja sigui d’aquest grup concret o bé de qualsevol tema en general. Es mantindrà la teva confidencialitat.

El correu de contacte és: consellparticipacio.src@gmail.com també ho pots deixar per escrit a la bústia de la segona planta

Primer dijous de cada mes d’11.30 a 12.30h: despatx 1 de la segons planta hi hauran les representants del Consell per a recollir idees, suggeriments, ...


Assemblea general – repensem l’assemblea

La primera assemblea serà el dia 5 de Setembre de 12 a 13h a la 4a. planta. T’hi esperem!!!

 

Club de Lectura – L’Altre Club!!

T’agada la lectura? Vols comentar el llibre amb altres persones? Al setembre es torna a iniciar una nova edició del Club de Lectura a la biblioteca Torre Llobeta (a Cotxeres de Borbó). Si hi estàs interessat/da, el/la teu/teva referent et podrà informar!!

 

Concurs Literari

 

Es convoca el Tercer Premi Literari del Servei de Salut Mental d’Adults de l’Alt Penedès, “Les Paraules Parlen per Tu”. En el que es convida a participar a totes les persones usuàries dels Serveis de Salut Mental de Catalunya. Es proposen dues categories d’escriptura: literària i poètica. En la literària, hi haurà tres premis i tres accèssits, mentre que la de poesia, tres premis. El tema literari és la Salut Mental i el de la poesia és lliure.

Els treballs s’hauran de lliurar abans del 23 de setembre 2022, al següent email: srcvilafranca.hsagratcor@hospitalarias.es   amb l’assumpte de correu: Les Paraules Parlen Per Tu 2022.

 

Si hi esteu interessats/des demaneu les bases. Animeu-vos!!!

 


 

Horari d’agost

Durant el mes d’agost l’SRC romandrà tancat de l’1 al 15 d’agost (els dos inclosos). A partir del 16 d’agost es proposen activitats alternatives....per saber quines....només has de parlar amb els teus referents!!!!!!!!

 

Setmana del llibre en català

Dins la «Setmana del llibre en català», que es desenvoluparà entre els propers 9 i 18 de setembre, l’organització ha reservat un matí per activitats especialment centrades en la gent gran. En concret, dimarts 13 de setembre, entre les 11.30 del matí i la 1.30 de la tarda hi haurà activitats separades en tres blocs: presentacions de llibres (d’història, sobre personatges concrets, de cuina, al voltant de la natura...), converses amb autores i autors, i recitals de poesia.

Per poder-ne gaudir, us heu d’inscriure a l’enllaç: https://forms.office.com/r/mC7Bn7DgMu Això us permetrà de tenir un passi especial aquell dia, amb una petita benvinguda personalitzada quan accediu al recinte de la «Setmana del llibre en català».  A més, per suposat, podreu gaudir de la totalitat de l’exhibició, amb 84 mòduls amb més de 200 segells editorials, 4 escenaris, 2 espais de lectura, una exposició i una zona de bar.

Comentaris