Assemblea 28-06-2022

 



ASSEMBLEA DEL 28 DE JUNY DE 2022


Punt de trobada

Horaris tallers

  • Crochet i bijuteria: Dimarts 16:00 a 17:30 a la 2a planta porta 3
  • Manualitats: Dimarts 17:30 a 19:00 a la 2a planta porta 3
  • Guitarra: Dimecres de 15 a 16h a la Sala de Punt de Trobada
  • Anglès: Dimarts 12:00 a 13:00 a la Sala de Punt de trobada

El correu de contacte és: puntdetrobada.arep@gmail.com

 

Consell de participació

Si teniu qualsevol idea o suggeriment podeu contactar amb la Montse Galdón, Sacra Mateos, Jordi Payà o Neus Amaya o bé deixar-ho per escrit a bústia que trobareu a l’entrada de la segona planta, ja sigui d’aquest grup concret o bé de qualsevol tema en general. Es mantindrà la teva confidencialitat.

El correu de contacte és: consellparticipacio.src@gmail.com també ho pots deixar per escrit a la bústia de la segona planta

Primer dijous de cada mes d’11.30 a 12.30h: despatx 1 de la segons planta hi hauran les representants del Consell per a recollir idees, suggeriments, ...

 

 Assemblea general

Recordeu  que el 4 de juliol a les 12h a la 4a planta ens tornarem a trobar per reprendre el debat sobre l’Assemblea.

Us hi esperem!!!!

 

Pissarra entrada Arep

Tens la possibilitat de fer un dibuix, posar una reflexió, ... a la pissarra que hi ha a les escales. Si estàs interessat/da t’has d’adreçar a la Sílvia Vila.

  

Jornades Esportives SRC Fundació Vidal i Barraquer i SRC Arep

Estem començant a pensar en les jornades esportives pel mes d’octubre, que des de fa molt de temps organitzem conjuntament amb el Servei de Rehabilitació Comunitària de Fundació Vidal i Barraquer.

T’animes a participar en el grup de treball?

Pots contactar amb l’Esther, l’Óscar o la Meritxell

  

Jornada esportiva

Des de Fòrum Salut Mental ens conviden a participar: JORNADA ESPORT INCLUSIU. POLIESPORTIU CAMP DEL FERRO DE BARCELONA el dia 2/07 de 10 a 14h

Activitats: ioga, bin pong, futbol, bàsquet, softball (esport semblant al beisbol, en un 98% femení)  i kinball (jocs amb pilotes grans)

Si esteu interessats/des pregunteu a l’Óscar Jiménez

 No t’ho perdis!!

 

Participació en el curt del SRC

Ja tenim dia de gravació!!! Finalment serà el 30 de juny  de 8,15h a 10h. Degut a que el curt es gravarà a les escales de l’edifici, durant aquest temps estaran tancades a la resta de persones. Per accedir a les diferents plantes es podrà fer ús de l’ascensor de forma excepcional. Hi haurà una persona encarregada de fer-ho.

Gràcies per la vostra col·laboració ....i disculpeu les molèsties!!!

 

 Club de Lectura – L’Altre Club!!

T’agrada la lectura? Vols comentar el llibre amb altres persones? Al setembre es torna a iniciar una nova edició del Club de Lectura a la biblioteca Torre Llobeta (a Cotxeres de Borbó). Si hi estàs interessat/da, el/la teu/teva referent et podrà informar!!

  

 Premi Agustí de Semir i Conxa Millán

De nou ens conviden a participar al concurs de pintura Agustí Semir. El tema d’aquest any és “El Ball”. Les obres es podran lliurar fins el 15 de Juliol.

Anima’t a participar!! Les obres les recollirà l’Esther Constantí

Els premis són molt motivadors ;)

 

Concurs Literari

Es convoca el Tercer Premi Literari del Servei de Salut Mental d’Adults de l’Alt Penedès, “Les Paraules Parlen per Tu”. En el que es convida a participar a totes les persones usuàries dels Serveis de Salut Mental de Catalunya. Es proposen dues categories d’escriptura: literària i poètica. En la literària, hi haurà tres premis i tres accèssits, mentre que la de poesia, tres premis. El tema literari és la Salut Mental i el de la poesia és lliure.

Els treballs s’hauran de lliurar abans del 23 de setembre 2022, al següent mail: srcvilafranca.hsagratcor@hospitalarias.es  amb l’assumpte de correu: Les Paraules Parlen Per Tu 2022.

 Si hi esteu interessats/des demaneu les bases. Animeu-vos!!!

 

Horari de juliol i agost

Arriba l’estiu i durant el mes de juliol l’SRC farà horari intensiu de 8 a 15h. Per aquest motiu les activitats de tarda passaran al matí. Cal ajustar horaris amb els vostres referents.

I durant el mes d’agost l’SRC romandrà tancat de l’1 al 15 d’agost (els dos inclosos). A partir del 16 d’agost es proposen activitats alternatives....per saber quines....només has de parlar amb els teus referents!!!!!!!!


Comentaris