PROPOSTA DINAMITZAR BLOG SRC

Proposta per al blog del SRC

Hola a tots i totes!
Posem una mica més de color i moviment al blog del SRC?

Es tracta d’una proposta per a vincular i relacionar entre ells i elles els diferents programes i activitats.

És a dir, la primera proposta seria que les activitats i programes, es complementin i es puguin nodrir més l’un de l’altre.


Per exemple, el grup de cuina, podria escriure les receptes dins l’espai de taller literari, així es podria conèixer de primera mà i més de prop el que fan també els nostres companys i companyes dins l’SRC.
La segona idea seria, donar-li la forma i visibilitat al blog, penjar-ho.


Tot seguit us oferim una sèrie de propostes perquè pugueu donar el vostre parer.

  • Secció Receptes Cuina

Escriure les receptes de cuina elaborades al programa, per donar-les a conèixer, i poder saber una mica més del que es crea i es fa dins d’aquest. Penjar-les al blog.

Es necessitaria un/a o un/es voluntaris/es, per a redactar i fer la foto del plat cuinat.

  • Secció Oci i cultura

Elaborar diferents articles des dels diferents grups dels programes de Relació amb l’Entorn per donar a conèixer a la resta de persones participants del SRC activitats que es puguin gaudir a la ciutat de Barcelona.

També caldria un grup de persones voluntàries vinculades a aquests programes per l'elaboració d'articles.

  • Grup de dones

Tenir la possibilitat de crear articles d’opinió sobre diferents temes tractats durant les sessions del grup de dones per visibilitzar qüestions entorn el tema.

Sempre temes prèviament consensuats entre les participants,.

També seria per a donar cabuda a la informació d’alguns acte, xerrades o temes que succeeixen dins del nostre entorn social i que ens poden interessar.


  • Propostes Literàries

Un espai per a la lectura i poder proposar diferents recomanacions sobre propostes literàries que ens interessen mitjançant la col·laboració d’algunes persones voluntàries. Es podria destacar un llistat de, per exemple 5/10 llibres mensuals, (lectures interessants) que puguin cercar a la biblioteca d’Arep, podent fer sinopsi d’alguns d’ells.
 
  • Ràdio

Elaborar amb l'entrada setmanal un llistat de temes tractats a cada sessió de ràdio i/o un petit article del tema i/ o conclusions. També la possibilitat de vincular articles del blog al programa i/o viceversa.

  • Artteràpia

Elaborar un anunci de les propostes dins el taller. Exposicions, projectes, quadres, etc

Possibilitat d'elaborar petits articles dels autors/es que vulguin comentar el quelcom de la seva obra.

  • Posa’t a la Nostra Pell

Proposta de fer un make in off i tomas falses.


Totes aquestes propostes han sorgit al grup del programa d'espai literari amb l'objectiu de dinamitzar el blog del SRC, donar visibilitat i compartir les accions que es duen a terme al servei, i oferir un espai per l'elaboració de text.

No cal dir, que si algú te més idees i/o vol participar en aquest projecte col·laboratiu que volem engegar esteu més que convidats i convidades a participar-hi. Ja sigui de forma puntual o vinculant-se al programa d'espai literari que es du a terme tots els dimecres de 10'30 a 11'30 a la Biblioteca deTorre Llobeta.

També podeu fer ús del espai literari, sempre que es vulgui, amb la finalitat de poder escriure articles vinculats al blog i amb el suport per la seva elaboració i edició del grup de persones participants del programa d'Espai de Lectura.

Desitgem que us engresqui la idea i us animeu a participar-hi!

Comentaris