LA CLAVE: propostes del 2 maig 2022

 


Bon dimarts a tothom!

Aquí un deixem les propostes de pel·lícules del grup de La Clave per aquesta setmana. Gaudiu molt de les pel·lícules! 

LA SOGA🔗

La soga és una pel·lícula estatunidenca de 1948, dirigida per Alfred Hitchcock i basada en l'obra de teatre Rope's End del dramaturg Patrick Hamilton. S'inspira lleugerament en el crim comès el 1924 per Nathan Leopold i Richard Loeb, estudiants de la Universitat de Chicago.
Director: Alfred Hitchcock
crim. drama . misteri 

 

ANIMAL 🔗

Un home de família conservador que pateix una malaltia mortal troba la seva única oportunitat de sobreviure en dos rodamóns, que li ofereixen donar-li el ronyó que necessita a canvi d'una casa. Desesperat, l'home acaba acceptant el tracte, però les regles del joc començaran a canviar.
Director: LArmando Bo
drama . suspens 


Match Point explica la història de Chris Wilton, ex tennista professional que troba feina de monitor en un club d'alt nivell al cor de Londres. Molt de pressa, fa amistat amb Tom Hewett, un dels membres del club amb qui comparteix la passió per l'òpera i la música clàssica.

Chris coneix la germana de Tom, Chloé, així com la seva promesa, l'actriu americana Nola Rice. D'aquesta trobada naixerà un idil·li amb Chloé, alhora que Chris mantindrà una molt forta relació amb Nola. 

Director: Woody Allen
drama. romanç. suspens


Comentaris