Assemblea 08-03-2022

 

 

ACTA DE L’ASSEMBLEA DEL 08 DE MARÇ DE 2022

 

Punt de trobada

Horaris tallers:

  • Crochet i bijuteria: Dimarts 16:00 a 17:30 a la segona planta porta 3
  • Manualitats: Dimarts 17:30 a 19:00 a la segona planta porta 3
  • Guitarra: dimecres de 15 a 16h a la Sala de Punt de Trobada
  • Anglès: Dimarts 12:00 a 13:00 a la sala de Punt de trobada

 

Xerrada sobre feminisme

A càrrec de Neus Amaya i Patrícia Zamora. Serà a la sala del punt de trobada aquest mateix divendres 11 de Març en horari d’ 11 a 12.30h

No hi faltis!!

 

Jocs Florals

L’últim dia d’entrega de les poesies serà el 12 d’Abril. L’entrega de premis serà el 29 d’Abril.

Qualsevol persona que vulgui participar als Jocs pot ser en català o castellà, ha d’entregar la seva obra a recepció o enviar-la al correu del Punt de Trobada, amb el seu nom o pseudònim. Poden haver-hi modificacions al programa.

Per a participar-hi cal que t’inscriguis puntdetrobada.arep@gmail.com o bé contactar amb alguna persona representant del punt de trobada.

El correu de contacte és: puntdetrobada.arep@gmail.com

 

Temes Consell de Participació

Propostes i suggeriments

Si teniu qualsevol idea o suggeriment podeu contactar amb la Montse Galdón, Sacra Mateos, Jordi Payà o Neus Amaya o bé deixar-ho per escrit a bústia que trobareu a l’entrada de la segona planta, ja sigui d’aquest grup concret o bé de qualsevol tema en general. Es mantindrà la teva confidencialitat.

El correu deh contacte és: consellparticipacio.src@gmail.com també ho pots deixar per escrit a la bústia de la segona planta

Primer dijous de cada mes d’11.30 a 12.30h: despatx 1 de la segons planta hi hauran les representants del Consell per a recollir idees, suggeriments, ...

 

Grup de treball alta

Reprenem el grup de treball per reflexionar sobre el procés de desvinculació del Servei. Ens agradaria sentir la teva veu! Comptem amb tu?

 

Activitats per tothom

En José L. ha preparat un cartell amb una proposta per a fer activitats en el temps lliure i aquesta iniciativa s’ha sumat a una altre creant un grup de WhatsApp on compartir les propostes. Si hi estàs interessat posts contactar amb en José L., la Montse Galdón, l’Ubaldo i en Jordi Payà.

Una persona ja s’ha apuntat a la iniciativa ... no t’ho perdis!!

 

Crida a la participació en treball de recerca de la Universitat Complutense de Madrid

Des de la Universitat Complutense de Madrid estan portant a terme un treball de recerca sobre el moviment associatiu en salut mental i sol·liciten la nostra participació com a moviment associatiu.

Necessiten trobar persones en primera persona amb problemàtica de salut mental que vulguin participar en grups de discussió per abordar qüestions com l’activisme, la participació social, entre altres amb l’objectiu d’analitzar alternatives grupals en la provisió de cures a persones amb problemes de salut mental

Si hi ha algú interessat, pot contactar amb en José L. González

 

Parada Sant Jordi

Enguany les parades de Sant Jordi es faran al passeig Maragall, davant la porta de l’entrada. Seran una de llibres i una altre de roses.

Es necessiten voluntaris per muntar la parada, guarnir les roses, atendre a les ventes,... si hi estàs interessat pots parlar-ho amb la teva referent!!

 

Club de lectura: l’altre club

Si t’agrada la lectura, pots participar en un grup a la biblioteca Torre Llobeta. És cada quinze dies, els dimecres a les 18.30h.

 

Exposició Art- Teràpia

S’està preparant una exposició de les produccions artístiques de les persones que participen al programa d’art-teràpia.

 

Escola Molí de Finestrelles

Es proposa poder participar en una activitat/taller en un hort que tenim conjuntament amb l’escola. Es farà el dimarts 24 de maig de 17 a 18h. Les responsables són l’Esther, la Nadia, la Violeta i la Txell.

T’animes?

 

Exposició parets amb ànima

Exposició de GRUP ATRA en col·laboració amb el fotògraf KIKE PLANELLES

Del 3 al 25 de Març a Can Basté

 

RECORDEU!!

AL TAULELL QUE HI HA A L’ENTRADA DE LA SEGONA PLANTA HI TROBAREU L’ACTA IMPRESSA AMB TOTA LA INFORMACIÓ

 

Comentaris