Assemblea 11/01/2022


 

ACTA DE L’ASSEMBLEA DE L’11 DE GENER DE 2022

 

Punt de trobada

Horaris tallers:

  • Croche i bijuteria: Dimarts 16:00 a 17:30 a la segona planta porta 3
  • Manualitats: Dimarts 17:30 a 19:00 a la segona planta porta 3
  • Guitarra: dimecres de 15 a 16h a la Sala de Punt de Trobada
  • Anglès: Dimarts 12:00 a 13:00 a la sala de Punt de trobada

 

Per a participar-hi cal que t’inscriguis puntdetrobada.arep@gmail.com o bé contactar amb alguna persona representant del punt de trobada.

El correu de contacte és: puntdetrobada.arep@gmail.com

 

Temes Consell de Participació

Propostes i suggeriments

  • Si teniu qualsevol idea o suggeriment podeu contactar amb la Montse Galdón, Sacra Mateos, Neus Amaya i Consol Saiz o bé deixar-ho per escrit a bústia que trobareu a l’entrada de la segona planta, ja sigui d’aquest grup concret o bé de qualsevol tema en general. Es mantindrà la teva confidencialitat.
  • El 21 de gener a les 12.30h es farà una nova reunió de tot el Consell i les persones representants aniran als diferents grups de parlem per a fer difusió de les seves tasques i recollir suggeriments, idees o millores per al Servei de Rehabilitació Comunitària.

El correu de contacte és: consellparticipacio.src@gmail.com també ho pots deixar per escrit a la bústia de la segona planta

Novetat!!!

Primer dijous de cada mes d’11.30 a 12.30h: despatx 1 de la segons planta hi hauran les representants del Consell per a recollir idees, suggeriments, ...

En els diferents Parlem es donarà la possibilitat de poder fer aportacions per a transmetre a les representants del Consell.

Del parlem de la Meritxell proposen que es pugui augmentar el temps de la llum dels serveis.

 

Programa d’esports

El programa començarà el dimarts 11 de gener a les 10:15h. Es faran diferents activitats esportives (petanca, ping pong, bàsquet, caminades...) Recordeu que en aquest programa podeu participar en les sessions on es facin activitats que us agradin, no cal assistir a totes les sessions. Trobareu la programació trimestral del programa al taulell de l’entrada de la segona planta. Els tècnics que realitzen el programa son l’Óscar i la Ruth.

 

Qüestions tractades

  • En Rubén demana si pot portar pel·lícules en DVD. Es gestionarà a través del punt de trobada ja que són els encarregats de la Biblioteca “La Pera”.
  • La Neus planteja la sensació de falta d’implicació (apatia, desmotivació, ...) de les persones ateses. L’Esther també detecta passivitat en relació a la vinculació però també s’apunta a la manera de ser de cadascú.S’apunta la possibilitat de fer activitats conjuntes que promoguin el vincle i contacte entre les persones (anar al cinema, prendre alguna cosa, sortides de tot el dia,...). També es proposa poder desenvolupar un Grup d’Ajuda Mútua de persones ateses del SRC (després poder valorar la possibilitat de fer-lo transversal).Acordem que en els grups de Parlem es pugui parlar sobre els motius de la implicació més passiva de les persones ateses i posar-ho en comú la propera setmana i veure quines accions podem dur a terme
  • La Neus demana la persona responsable dels tallers i programes del Servei d’Atenció a Familiars. S’explica el canvi de la responsable; ara cal contactar amb la Laia Vicente per a qualsevol qüestió relacionada. 

 

RECORDEU!!

AL TAULELL QUE HI HA A L’ENTRADA DE LA SEGONA PLANTA HI TROBAREU L’ACTA IMPRESSA AMB TOTA LA INFORMACIÓ

Comentaris