Assemblea 23-12-2021


 

ACTA DE L’ASSEMBLEA DEL 21 DE DESEMBRE DE 2021

 

Punt de trobada:

Horaris tallers:

  •  Croche i bijuteria: Dimarts 16:00 a 17:30 a la segona planta porta 3
  •   Manualitats: Dimarts 17:30 a 19:00 a la segona planta porta 3
  •  Guitarra: dimecres de 15 a 16h a la Sala de Punt de Trobada
  •  Anglès: Dimarts 12:00 a 13:00 a la sala de Punt de trobada

 

Per a participar-hi cal que t’inscriguis puntdetrobada.arep@gmail.com o bé contactar amb alguna persona representant del punt de trobada.

 

Temes Consell de Participació

Propostes i suggeriments

Si teniu qualsevol idea o suggeriment podeu contactar amb la Montse Galdón, Sacra Mateos, Neus Amaya i Consol Saiz o bé deixar-ho per escrit a bústia que trobareu a l’entrada de la segona planta, ja sigui d’aquest grup concret o bé de qualsevol tema en general. Es mantindrà la teva confidencialitat.

El 21 de gener a les 12.30h es farà una nova reunió de tot el Consell i les persones representants aniran als diferents grups de parlem per a fer difusió de les seves tasques i recollir suggeriments, idees o millores per al Servei de Rehabilitació Comunitària.

El correu de contacte és: consellparticipacio.src@gmail.com també ho pots deixar per escrit a la bústia de la segona planta

Novetat!!!

Primer dijous de cada mes d’11.30 a 12.30h: despatx 1 de la segons planta hi hauran les representants del Consell per a recollir idees, suggeriments, ...

En els diferents Parlem es donarà la possibilitat de poder fer aportacions per a transmetre a les representants del Consell.

 

Període de vacances de Nadal

Del 24 de Desembre fins el 6 de Gener (tots dos inclosos)

 

Programa d’esports

El programa començarà el dimarts 11 de gener a les 10:15h. Es faran diferents activitats esportives (petanca, ping pong, bàsquet, caminades...) Recordeu que en aquest programa podeu participar en les sessions on es facin activitats que us agradin, no cal assistir a totes les sessions. Trobareu la programació trimestral del programa al taulell de l’entrada de la segona planta. Els tècnics que realitzen el programa son l’Óscar i la Ruth.

 

RECORDEU!!

AL TAULELL QUE HI HA A L’ENTRADA DE LA SEGONA PLANTA HI TROBAREU L’ACTA IMPRESSA AMB TOTA LA INFORMACIÓ

 

BON NADAL!!!

Comentaris