Un viatge a través del bloc

 


 

Hola, encara que sembli mentida, ja fa més d’un any que comptem amb aquest bloc. Com ja sabeu, les entrades al bloc es van registrant de les més actual a les més antigues.

Al llarg d’aquest any hem tingut seccions força interessant, les quals, podeu recuperar fent una recerca a la lupa o consultant l’historial al lateral dret del bloc. ( 3 ratlles de color blau).

Us deixem una relació dels diferents apartats publicats al bloc.

La Clave. Actualment actiu on de manera setmanal es publiquen propostes de pel·lícules per veure durant el cap de setmana.

Ràdio nosaltres. Els companys del src que cada setmana realitzen els programa de ràdio ens regalen l’emissió per tal de que puguem gaudir d’aquestes fantàstiques intervencions.

Assemblea. Aquí trobem l’acta de l’assemblea realitzada en petit comitè cada dimarts. No te’n perdis cap detall.

El nido del cuco. Aquest bloc no seria el mateix sense l’aportació especial del Juan Miguel. Cada setmana ens aporta la seva sessió on ho trobem reflexions personals sobre diferents aspectes de la vida.

Trencaclosques. Per molts, un de les sessions preferides. Traiem la pols a les neurones i posem-les treballar.

Bon dia. Durant el confinament us vam estar desitjant bon dia amb diferents propostes a fer. Consell de música de bon rotllo, fer un viatge a les series històriques... Recupera-ho quan vulguis.

La finestra. Durant els mesos que vam estar a casa us vam oferir un viatge a diferents museus que es podien visitar online o paisatges de llocs emblemàtics. Viatgem de nou?

Paraules. Propostes de llibres, relats, poemes.... Deixem volar la imaginació.

Relaxació. Sempre podem trobar un moment per deixar-nos de problemes, estrès o casament. Una bona postura, calma, música tranquil·la i deixem descansar el cos i la ment.

Art teràpia. Un dels nostres programes més emblemàtics és art teràpia conduït per la Lydia. Per què no portar l’art que tenim a dintre al nostre bloc. Una sèrie de propostes interessants despertaran l’artista que t’acompanya.

Elèctric sons.  Una de les seccions més tendres és l’elèctric sons, on el José Luis Torres ens regalava petits concerts de música composta per ell mateix o adaptacions pròpies d’altres peces conegudes. Una aposta valenta i molt interessant. La recuperem?

Confinament saludable. No per estar a casa ens hem de descuidar de nosaltres mateixos i de la nostra salut. En aquestes entrades i trobàvem consell de bons hàbits de salut. Sempre és un bon moment per començar a cuidar-se.

El racó del xef.  A moltes persones, el confinament els va servir per ser creatius a la cuina. Des d’aquí us proposàvem receptes per tal de donar aroma a la llar. Què ens cuines avui?

 

Aquestes són les sessions que podeu recuperar i tornar a gaudir-les.

 

Comentaris