Assemblea 15/06/2021

 

 

ACTA 15 DE JUNY DE 2021

 Punt de trobada:

Horaris tallers:

       Croche i bijuteria: Dimarts 16:00 a 17:30 a la segona planta porta 3

       Manualitats: Dimarts 17:30 a 19:00 a la segona planta porta 3

       Guitarra: Dimecres 15:00 a 16:00 a la sala del punt de trobada

       Anglès: Dimarts 12:30 a 13:30 a la sala de Punt de trobada

 Per a anar a qualsevol taller del punt de trobada només has anar directament a l’activitat.

Si hi ha algú que té alguna proposta, idea o suggeriment sobre noves accions al punt de trobada, li pot comentar a l’Imma Curto.

S’ha creat un grup de treball per participar en una investigació sobre la qualitat de l’alimentació de les persones amb malaltia mental. Es demana persones ateses que hi vulguin participar. Si hi estàs interessat pots parlar amb la Sílvia Vila.

A la sala de punt de trobada, ja es pot jugar a Futbolí, tenis taula i Billar, desprès de l’estiu està previst fer un torneig d’aquest tres jocs.

Propera reunió del punt de trobada serà el 13 de Setembre.

El correu de contacte és: puntdetrobada.arep@gmail.com

 

Temes Consell de Participació

       Grup benvinguda

Ahir es va fer la reunió de les persones que s’ofereixen com a acompanyants. Vàrem presentat l’entitat, el Servei de rehabilitació comunitària i les funcions.

Es va fer un “tour” per l’entitat presentant els professionals del SRC que es trobaven a l’edifici.

A partir d’ara es començarà a comptar amb aquesta figura en les entrades de noves persones ateses.

        Grup alta

En la reunió del grup de treball s’ha aprofundit una mica més el tema de l’alta; la darrera reunió serà el dia 5 de Juliol a les 11h i s’acabarà de definir el projecte. Qualsevol persona interessada hi pot assistir.

La proposta de la persona atesa (Sofia Pérez), a arribat al grup i han valorat incorporar-la, la Sofia proposava que abans de donar un alta es redueixin paulatinament els programes i no tots de cop. També que es mantingui una vinculació amb els referents del Servei. Es traspassa aquesta informació als responsables del grup.

       Propostes i suggeriments

Si teniu qualsevol idea o suggeriment podeu contactar amb la Montse Galdón, Sacra Mateos, Neus Amaya i Consol Saiz o bé deixar-ho per escrit a bústia que trobareu a l’entrada de la segona planta, ja sigui d’aquest grup concret o bé de qualsevol tema en general.

La Sofia Pérez proposa que i puguin haver aparells de tovallola (paper) per assecar-se les mans als lavabos, la Montse Galdón comenta que ho portarà al consell de participació.

El correu de contacte és: consellparticipacio.src@gmail.com

 •       Drets i deures de les persones ateses

Es farà un recull d’idees a través dels diferents parlems per després fer un únic document.

Quines idees teniu?

Només ens han arribat 2 propostes dels parlem. Acordem deixar una setmana més i ja treballar sobre aquest tema des del Consell de Participació

 

Grup dones

El dia 16 de Juny a les 13h hi haurà una xerrada per a totes les dones del SRC on s’explicarà el programa (continguts, metodologia, objectius,…)

T’hi esperem!!

 

Fotos Web

Seguim proposant-vos que pugueu sortir a la WEB d’Arep. Si hi està interessat parla amb el teu referent.

 

Punt de suport a la votació eleccions IMPD 2021

Està oberta la votació per Internet per les eleccions del Consell Rector de l'IMPD (Institut Municipal de Persones amb Discapacitat) i que podeu venir a votar al Punt de Suport del districte de Sant Andreu.

El lloc i els horaris són:

De l'1 al 16 de juny.

Carrer Segadors, 2, Planta Baixa.

De dilluns a divendres de 10h a 14h, i dijous de 16h a 19:30h.

Al punt de suport a la votació, hi haurà una persona que informarà de qualsevol dubte que tingueu sobre les eleccions, i donarà suport per inscriure-t o per votar per internet, tant amb la teva tauleta, amb el mòbil o amb l'ordinador del punt de suport.

Per demanar informació, cita prèvia o sol·licitar el servei d'interpretació en llengua de signes (amb dos dies d'antelació) podeu fer-ho a través d'aquest mail:  santandreu.eleccions.impd@gmail.com

 

Horari Juliol

L’horari del mes de Juliol serà de 8 a 15h. El referent facilitarà un horari dels programes pel mes juliol.

 

4a Jornada Parlem Obertament sobre salut mental i les conseqüències de la pandèmia

Un micròfon, un sofà i una plaça oberta a visions, reflexions, experiències, idees, sentirs i pensaments sobre salut mental a la plaça. Les places son nostres. La salut també!

Aquesta 4a jornada de Parlem ObertaMent ens planteja el repte i l’oportunitat de reflexionar i obrir horitzons de les conseqüències de la pandèmia a la nostre de salut mental. Experiències que des de la seva heterogeneïtat ens presenten diversos camins per a la salut i la plenitud de la persona.

 

Nom BLOG

Ja no estem confinats!! Ja no som l’SRC Confinat i us proposem participar en el nou títol per al BLOG. Quines idees teniu?

 

RECORDEU!!

AL TAULELL QUE HI HA A L’ENTRADA DE LA SEGONA PLANTA HI TROBAREU L’ACTA IMPRESSA AMB TOTA LA INFORMACIÓ

Comentaris