Assamblea

 


 

 

ACTA DEL 2 DE MARÇ DEL 2021


Temes tractats:

-          Punt de trobada:

·         Es mantenen els tallers de bijuteria, manualitats, anglès i guitarra amb el mateix horari

·         El taller d’electrònica continua pendent d’horari

·         També s’ofereix l’espai de la canasta de bàsquet per qui vulgui (les pilotes les tenen a la Residència FT i demanar-les a la Imma)

·         Es recorda que es pot utilitzar l’espai del Punt de Trobada (soterrani) per a jugar a futbolí, billar, ping pong,...

·         Es recorda que les màquines de begudes del Punt de Trobada a vegades no tornen el canvi. Al costat de la màquina hi ha un paper per a fer la reclamació i després se li tornarien els diners.

·         Es proposa fer un karaoke cada primer diumenge de mes al pati de l’Arep. Queda pendent concretar el dia. Seria una activitat oberta a tothom.

·         Tertúlia literària d’Hector Llardas: sala punt de trobada el dv. 12 de Març d’11 a 12h. A l’acabar hi ha un pica pica (cadascú tindrà el seu got i el seu plat propi).

Els representants del punt de trobada són: Eduard Miró, Fernando Martínez, Alberto Narbón i Imma Curto. Per a qualsevol tema a tractar podeu posar-vos en contacte amb ells

·         IMPORTANT!!!!! Nou grup de treball: Investigació en alimentació i Salut Mental

El punt de trobada, l’Associació Matisos i CORE (Comunitat de recerca estratègica en Salut Mental), fan investigacions per millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes de Salut Mental, i un dels temes que s’ha engegat és la recerca de la relació de l’alimentació i la Salut Mental.

A l’Abril hi haurà una reunió, qui estigui interessat pot contactar amb la Sílvia Vila (svila@arep.cat)

-      

-          Campanya: Jo tampoc estic bé

Obertament vol reivindicar la necessitat de demanar ajuda en un context en què s’han disparat els casos de depressió o ansietat i per això llança la Campanya ‘Jo tampoc estic bé’, que vol trencar els  estigmes en salut mental.

https://www.social.cat/noticia/13891/jo-tampoc-estic-be-la-campanya-que-vol-trencar-els-estigmes-en-salut-mental

 

-          Activitats 8 de Març

Informació sobre la programació de les activitats previstes el 8 de març al Districte de Sant Andreu .

En el llibret veureu programades espectacles, taules rodones ,xerrades i conferencies  vídeos i entrevistes testimonials de dones , concert, cicles i exposicions , en format virtual i presencial sempre seguint les indicacions establertes pel PROCICAT , que han organitzat les entitats del Consell de les dones, serveis, Barcelona Activa  i equipaments del Districte i de ciutat .

Recordem que l' acte central es realitzarà a l'Espai Josep Bota , el proper 11 de març de format presencial. Si hi ha algú interessat en assistir a algun esdeveniment pot contactar amb el seu referent qui li facilitarà la gestió.

Els esdeveniments estan recollits al llibret explicatiu que deixarem a la segona planta imprès. Si hi ha algú que vol que se li enviï per correu, només ha de sol·licitar-ho.

 

-          Represa de nous programes:

·         Piscina: l’aforament és limitat a 6 persones pel que es demana que l’assistència sigui constant

·         Programes a la biblioteca Torre Llobeta: es demana si les persones ateses veurien bé reprendre algun programa en l’espai comunitari. Les persones representants ho exposaran als seus parlems.

 

-          Canvi de referent de Treball Social

S’informa que la Raquel Ferrer serà substituïda per la Violeta Martínez de Treball Social.

 

Comentaris