Assemblea 26-02-2021


 

Temes tractats:

-          Punt de trobada:

·         Es mantenen els tallers de bijuteria, manualitats, anglès i guitarra amb el mateix horari

·         El taller d’electrònica continua pendent d’horari

·         També s’ofereix l’espai de la canasta de bàsquet per qui vulgui (les pilotes les tenen a la Residència FT i demanar-les a la Imma)

·         Es recorda que es pot utilitzar l’espai del Punt de Trobada (soterrani) per a jugar a futbolí, billar, ping pong,...

·         Es recorda que les màquines de begudes del Punt de Trobada a vegades no tornen el canvi. Al costat de la màquina hi ha un paper per a fer la reclamació i després se li tornarien els diners.

NOVETATS

·         Es proposa fer un karaoke cada primer diumenge de mes al pati de l’Arep. Queda pendent concretar el dia. Seria una activitat oberta a tothom.

·         Tertúlia literària d’Hector Llardas: sala punt de trobada el dv. 12 de Març d’11 a 12h. A l’acabar hi ha un pica pica.

Els representants del punt de trobada són: Eduard Miró, Fernando Martínez, Alberto Narbón i Imma Curto. Per a qualsevol tema a tractar podeu posar-vos en contacte amb ells

·         Nou grup de treball: Investigació en alimentació i Salut Mental

El punt de trobada, l’Associació Matisos i CORE (Comunitat de recerca estratègica en Salut Mental), fan investigacions per millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes de Salut Mental, i un dels temes que s’ha engegat és la recerca de la relació de l’alimentació i la Salut Mental.

A l’Abril hi haurà una reunió, qui estigui interessat pot contactar amb la Sílvia Vila (svila@arep.cat)

-          Campanya #JoHoCanvioTot

L'Objectiu és que persones amb contacte amb el sector de la salut mental, ja sigui com a professionals o persones amb diagnosi, puguin contestar algunes de les preguntes formulades pel curs de 1er d'Integració Social del CES Joan Maragall de Badalona i publicades a les xarxes.

-          Taula Rodona - dones: " 24 h al dia , 365 dies a l'any , Democratitzem les cures "

Es preveu organitzar una Taula rodona - tertúlia-xerrada  sobre Cures i diversitat.

Serà el dijous 11/03 al matí a l’Espai Bota (recinte Fabra i Coats).  La idea que participi una dona en primera persona. Alguna noia interessada?

-          Proposta artística “Alas” per commemorar el Dia Internacional de les Dones

Des de l'entitat Artenea, ens  fan arribar la proposta artística " Alas", una peça artística de gran de gran format i col·lectiva.

Es vol crear una peça artística de gran format i comunitària on tothom tingui un espai de llibertat per a exposar, pintar, escriure, empoderar-se, plasmar les seves inquietuds, preocupacions, denuncies i experiències.

En definitiva, participar en una peça artística que esdevingui  el vincle de totes les entitats i persones que participem.

Ens demanen que pintem plomes, cadascuna singular  i única. Totes les plomes que pinteu, pintem formaran part d'aquest mural gegant que seran les " Ales" .

Si algú hi vol participar es podrà fer pot demanar més informació al seu referent.

Comentaris