Assemblea 11-02-2021



ACTA  DEL 9 DEL FEBRER DEL 2021

Temes tractats:

-          Punt de trobada:

·         Es mantenen els tallers de bijuteria, manualitats, anglès i guitarra amb el mateix horari

·         També s’ofereix l’espai de la canasta de bàsquet per qui vulgui (les pilotes les tenen a la Residència FT i demanar-les a la Imma)

·         Es recorda que es pot utilitzar l’espai del Punt de Trobada (soterrani) per a jugar a futbolí, billar, ping pong,... si algú està interessat en fer unes canastes, la Imma li donarà una pilota de bàsquet.

·         Es recorda que les màquines de begudes del Punt de Trobada a vegades no tornen el canvi. Al costat de la màquina hi ha un paper per a fer la reclamació i després se li tornarien els diners.

NOVETATS!!

·         Els representants del punt de trobada es reuniran cada 15 dies

·         Es reprendrà el taller d’electrònica, està pendent de concretar el dia i la franja horària, l’Imma ens informarà quan tingui les dades concretes

·         XERRADA: una persona atesa que viu a Lleó XIII proposa fer una xerrada sobre els dos llibres que ha escrit. Queda pendent concretar el dia i l’hora

·         CONCURS DELS JOCS FLORALS: s’està preparant el concurs de cara a Sant Jordi.

·         FESTA PUNT DE TROBADA: es té present la iniciativa i es farà quan sigui possible pel tema COVID.

·         Es fa un recordatori, és important que als Parlems es puguin recollir idees, millores etc del SRC que els companys/ es representats del Consell de Participació puguin recollir i traslladar. 

Els representants del punt de trobada són: Eduard Miró, Fernando Martínez, Alberto Narbón i Imma Curto. Per a qualsevol tema a tractar podeu posar-vos en contacte amb ells

-          Eleccions al Consell Rector de l'IMPD

S'ha iniciat el procés per celebrar les eleccions al Consell Rector de l'IMPD que tenen com a lema 'Participa, decideix, transforma'.

S'escolliran les 10 persones amb discapacitat representants del col·lectiu a la ciutat que formaran part del Consell Rector. Seran escollits per sufragi directe per part de les més de 150.000 persones amb discapacitat de Barcelona.

 S'inicien les eleccions amb el procés de presentació de candidatures. Per tant, les persones interessades us podeu presentar com a candidat o candidata des d'avui fins el 15 de març. L'inici de les votacions serà l'1 de juny.

I aquí teniu l'enllaç a la pàgina web de les eleccions amb tota la informació, que s'anirà actualitzant a mesura que avanci el procés electoral: https://ajuntament.barcelona.cat/eleccions-institut-municipal-persones-discapacitat/ca

-          Campanya #JoHoCanvioTot

L'objectiu és que persones amb contacte amb el sector de la salut mental, ja sigui com a professionals o persones amb diagnosi, puguin contestar algunes de les preguntes formulades pel curs de 1er d'Integració Social del CES Joan Maragall de Badalona i publicades a les xarxes.

Comentaris