Assemblea


 

ACTA 

19 de Gener de 2021

-          Punt de trobada:

o   Es mantenen els tallers de bijuteria, manualitats, anglès i guitarra

o   També s’ofereix l’espai de la canasta de bàsquet per qui vulgui (les pilotes les tenen a la Residència FT i demanar-les a la Imma)

o   Els representants del punt de trobada són: Eduard Miró, Fernando Martínez, Alberto Narbón i Imma Curto. Per a qualsevol tema a tractar podeu posar-vos en contacte amb ells

o   Es recorda que es pot utilitzar l’espai del Punt de Trobada (soterrani) per a jugar a futbolí, billar, ping pong,... si algú està interessat en fer unes canastes, la Imma li donarà una pilota de bàsquet.

o   Es recorda que les màquines de begudes del Punt de Trobada a vegades no tornen el canvi. Al costat de la màquina hi ha un paper per a fer la reclamació i després se li tornarien els diners.

 

-          Consell de participació

Es recorda que el dia 22 de Gener a les 10h hi ha la reunió del Consell de Participació. Si tens qualsevol cosa a comentar et pots posar en contacte amb els representants de les persones ateses:

-          Sacra Mateos

-          Neus Amaya

-          Consol Saiz

-          Montse Galdón

Les vies de comunicació són:

-          En persona

-          Per correu electrònic (consellparticipació.src@gmail.com)

-          Deixant la teva proposta a la bústia de l’entrada de la segona planta

Es tracta el que les persones representants del consell s’han trobat amb escassa participació de les persones representants del consell i de no rebre cap aportació per les persones ateses.

Es considera important el Consell per a donar veu a les persones ateses.

Plantegem poder fer una altre convocatòria de votacions per a que hi hagi “suplents” en la vocalia de “persones ateses”. Es valorarà.

Comentaris