Assemblea 29-01-2021

 

-        

ACTA DE L'ASSEMBLEA DEL DIA 26-01-2021


  • Punt de trobada:

·         Es mantenen els tallers de bijuteria, manualitats, anglès i guitarra amb el mateix horari

·         També s’ofereix l’espai de la canasta de bàsquet per qui volgui (les pilotes les tenen a la Residència FT i demanar-les a la Imma)

·         Es recorda que es pot utilitzar l’espai del Punt de Trobada (soterrani) per a jugar a futbolí, billar, ping pong,... si algú està interessat en fer unes canastes, la Imma li donarà una pilota de bàsquet.

·         Es recorda que les màquines de begudes del Punt de Trobada a vegades no tornen el canvi. Al costat de la màquina hi ha un paper per a fer la reclamació i després se li tornarien els diners.

NOVETATS!!

·         Els representants del punt de trobada es reuniran cada 15 dies

·         Es reprendrà el taller d’electrònica, està pendent de concretar el dia i la franja horària, l’Imma ens informarà quan tingui les dades concretes

·         XERRADA: una persona atesa que viu a Lleó XIII proposa fer una xerrada sobre els dos llibres que ha escrit. Queda pendent concretar el dia i l’hora

·         CONCURS DELS JOCS FLORALS: s’està preparant el concurs de cara a Sant Jordi.

·         FESTA PUNT DE TROBADA: es té present la iniciativa i es farà quan sigui possible pel tema COVID.

Els representants del punt de trobada són: Eduard Miró, Fernando Martínez, Alberto Narbón i Imma Curto. Per a qualsevol tema a tractar podeu posar-vos en contacte amb ells.

 

  • Consell de participació

Ja s’ha realitzat la reunió del Consell de Participació. En el que les persones ateses varen plantejar una sèrie de temes:

·         Infraestructura: porta del WC de la segona planta que no tanca, llums tàctils i posar penjadors en els WC

·         Fer difusió del conveni de drets i obligacions de les persones ateses

·         Tenir cura en l’acumulació de persones en els passadissos de la segons planta

·         Proposen engegar un Grup d’acollida i un altre Grup d’Alta

·         Més reunions de Consell de Participació

·         Revisar el wifi

Es demana més implicació i participació de les persones ateses en el Consell de Participació.

 

  • Escola Ramón Llull

L’Escola Ramón Llull està participant amb unes jornades de sensibilització, els alumnes van participar en una xerrada per a conèixer la malaltia mental. En breu es durà a terme una altre trobada en la que els alumnes faran unes preguntes que prèviament han preparat per a fer a persones ateses. Hi vols participar? Pots parlar-ho amb el teu referent.

 

  • Storytelling (Història de vida)

Aquest projecte és per a la publicació de la pàgina web i en altres Xarxes Socials(www.arep.cat).  Es tracta de participar en una entrevista i anar contestant les preguntes que després es publicaran a la web. Es demana si hi ha algú interessat en poder-hi participar. T’animes? Pots parlar-ho amb el teu referent.


Comentaris