Assemblea




 

 

ACTA

Data: 10 de Novembre de 2020

Temes tractats:

-          Punt de trobada:

o   De moment s’estan fent els tallers i activitats del punt de trobada però és possible que es deixin de fer. Qualsevol novetat se’n informarà.

o   L’activitat de Ping - Pong es fa els divendres tarda si hi ha algú interessat, s’indica que es posi en contacte amb Fernando Martínez que està més informat sobre el ping pong.

 

-          Amic invisible:

Es parla de les dates de l’amic invisible:

1 de desembre: agafar el paper de l’amic que t’ha tocat (això implica que abans d’aquesta data a cada parlem s’ha tingut que dir qui participa).

14 de desembre: dia límit per entregar el regal.

Preu: 3-5 euros)

Tema pica – pica a l’espera de la situació COVID.  Si finalment es fa a cada parlem ja s’organitzarà per veure que porta cadascú.

 

-          Festival Inclús: aquest any es celebrarà amb totes les mesures preventives entre el 24 i 29 de Novembre a Caixa Fòrum. Qui estigui interessat en poder-hi anar, haurà de contactar amb la Davinia Palacios. Es poden demanar passes per dies i hores concretes, és gratuït

 

-          Loteria: Loteria d’Arep ja a la venda, en podeu comprar a la botiga de Cal Romesco, l’Olite o la farmàcia de Passeig Maragall (abans d’arribar a la Plaça Maragall). Són participacions de la Grossa (6 euros i es juguen 5) i de la Loteria Nacional ( 5 euros i es juguen 4).

 

-          Treball de recerca i divulgatiu respecte les malalties mentals i la pròpia experiència. Es proposa fer un grup mixt entre professionals i persones ateses. Pascual, Neus, Esther i Imma estan interessats en participar.

Sorgeixen moltes idees que poso aquí i que cal concretar:

  •  Es vol que sigui una cosa original i profunda.
  •  Es demana que hi hagi un professional responsable que pugui parlar del tema amb el Pascual (com a promotor de la idea).
  • Es demana la participació de gent no necessàriament amb problemàtica de salut mental i vinculada a l’Arep  (amics, familiars, gent del carrer, professionals...).
  • Es vol que sigui alguna cosa informativa, divulgativa i que vagi més enllà que un GAM.
  • Que doni a conèixer la problemàtica de salut mental de manera clara.
  • Es vol la implicació de la gent que participi.
  • Que les experiències personals siguin anònimes.
  • També es parla que pot ser una oportunitat

Data de reunió: Dilluns 23 de Novembre a les 12h (tercera planta)

També s’acorda el format telemàtic per si ha persones que prefereixen assistir des de casa

 

-          Confinament perimetral: s’informa que les persones que visquin fora de la ciutat de Barcelona poden demanar una autorització als seus referents per assistir els dies (ara mateix són els divendres) que es decreti un confinament perimetral com a conseqüència de les mesures preventives del Covid.

 

Comentaris