Assemblea

 


Temes tractats:

  • Punt de trobada:

Inma  no té nova informació del punt de trobada . Fa un recordatori dels tres programes que si estan en marxa .Tallers:

·         Crochet i Bijuteria: dimarts de 16 a 17.30h (2a. pl. Sala 3)

·         Manualitats: dimarts de 17.30 a 19h (2a. pl. Sala 3)

·         Guitarra: dimecres de 15 a 16h (Sala punt de trobada)

·         Anglès: Pel moment ha quedat aturat, però hi ham dos persones interessats

Es recorda que el Punt de Trobada cerca voluntaris per a assumir les funcions de delegat    o delegada del punt de trobada. S’obre la possibilitat de fer propostes de tallers, activitats,...
  • Sortides de tot el dia: Esther és l’única de les representats que ha pogut tractar el tema en parlem. Han decidit que en el moment actual no consideren oportú reprendre les sortides de tot el dia. Queda pendent que la resta de representants ho puguin tractar amb la resta de companys/es.
  •  Finançament sortides: En el grup de parlem d´Esther es mostren a favor de finançar el cost de les sortides a aquelles persones que no ho poden assumir.  No han concretat com fer-lo, sembla que l´opció que més va agradar va ser la de posar 1 o 2€ de més cadascú. Continua pendent que cada responsable demani l´opinió a la resta.

  • DMT: Yudit farà  pràctiques, anirà participant en els diferents programes i cap al Gener/febrer començarà un grup de DMT.
  • Comunicació Informació Assemblea: Es parla de com poder fer arribar la informació a més gent ja que si falta  el representant  no arriba al grup de parlem. S´acorda la publicació de l´ acta al Blog, també es posarà  impresa al suro de l´espai Assemblea i per últim  s´acorda que si els representants ja saben que faltaran  ho avisarà per si algun company o companya el pot substituir.
  •  BLOG:  Es farà una Publicació Setmanal. Es recorda la possibilitat de fer propostes i participar activament en la creació de seccions.
  •  Fotografies / entrevistes persones ateses (dates) S´informa que probablement la setmana del 19 d´octubre passaran per alguns programes a realitzar fotografies per la memòria de 2020.
  • Programes Comunitaris: Des de la Biblioteca continuen tancats els dimecres al matí que és quan realitzàvem els programes allà ,pel moment continua sense poder engegar-se
  •  Dia Salut Mental: Es celebra el  8 Octubre, no tenim més informació sobre si hi ha alguna celebració via streaming

Comentaris