Assemblea


 

ACTA DEL 21 DE SETEMBRE DEL 2020


Temes tractats:

-          Sortides de tot el dia: Esther és l’única de les representats que ha pogut tractar el tema en parlem. Han decidit que en el moment actual no consideren oportú reprendre les sortides de tot el dia. Queda pendent que la resta de representants ho puguin tractar amb la resta de companys/es.

 

-          Finançament sortides: En el grup de parlem d´Esther es mostren a favor de finançar el cost de les sortides a aquelles persones que no ho poden assumir.  No han concretat com fer-lo, sembla que l´opció que més va agradar va ser la de posar 1 o 2€ de més cadascú. Continua pendent que cada responsable demani l´opinió a la resta.

 

-          Bicicletes:  El dia 15 es va fer el sorteig de les bicicletes, la persona que es va encarregar del sorteig és la  Mònica Arias va enviar un mail explicant com va anar l´entrega, han guanyat el sorteig 3 treballadors del CET.

 

-          Festius: 24 i 25 de setembre el SRC està tancat

 

-          BLOG:  Es farà una Publicació Setmanal, els divendres inclòs l´acta de les reunions d´Assemblea. Es recorda la possibilitat de fer propostes i participar activament en la creació de seccions.

 

-          Programes Comunitàris: S´han reprès  Futbol, APS, piscina , Hort de Trinitat. Els programes que es feien a la biblioteca queden  pendents, pel moment la Biblioteca té un horari molt reduït i no s´ha pogut engegar.

 

-          Dia Salut Mental: Es celebra el  8 Octubre, no anirem a actes presencials però si es fa alguna activitat online informarem.

 

-          Punt de trobada: Inma comenta que ja es va fer reunió amb la Silvia s´han posat en marxa 3 programes i 3 han quedat pendents per falta de persones interessades en realitzar-los.

Es recorda que el Punt de Trobada cerca voluntaris per a assumir les funcions de delegat o delegada del punt de trobada

Tallers:

·         Bijuteria: dimarts de 16 a 17.30h (2a. pl. Sala 3)

·         Manualitats: dimarts de 17.30 a 19h (2a. pl. Sala 3)

·         Guitarra: dimecres de 15 a 16h (Sala punt de trobada)

         S’obre la possibilitat de fer propostes de tallers, activitats,...

Comentaris