Bon dia!!


Primera setmana completada de retrobaments...la propera més!! Però continuem amb el blog per oferir-vos com sempre Trencaclosques i Relaxació...i a més a més...Ràdio Nosaltres amb un nou programa, El racó dels xefs per fer de cuinetes a casa i La Clave amb una proposta per a comentar el dilluns.

Des del Bon dia ens volem fer ressò dels moviments de protesta que s’estan fent a EEUU i a molts altres llocs del món a rel de la mort George Floyd a mans d’un policia. Volem recordar diferents fets històrics de gent cansada de la situació que estaven vivint i valenta per voler-ho canviar, tot i els perills que comportava. Tots i totes som responsables de canviar-ho.

https://www.unicef.es/educa/blog/rosa-parks-asiento-reservado-derechos-humanos - Rosa Parks

https://www.muyhistoria.es/contemporanea/fotos/fotos-historia-lucha-racismo/9 - Article de Muy Historia que fa un breu resum per algunes persones que van lluitar contra el racisme.

https://www.bbc.com/mundo/noticias-52886993 - Article de la BBC que parla de Jane Elliot, mestra d’EEUU que amb una simple dinàmica feia posar-se a la pell dels altres

https://www.rockfm.fm/al-dia/noticias/musica-contra-injusticia-cinco-canciones-contra-racismo-opresion-20200602_748036 - Cançons contra el racisme i l’opresió

 

"El racismo es la mayor amenaza para el hombre, lo máximo del odio por el mínimo de razón" (Abraham J. Heschel)

 

Bon cap de setmana...ens veiem dilluns!!




















Comentaris