Bon dia!!!

BON DIA!!

Avui ja som dijous 4 de Juny! Ja queda menys pel cap de setmana. Com que la calor i el bon temps ja estan aquí i uns deixem alguns plans per fer a Barcelona abans que arribin els turistes!

Però continuem amb el Blog.... Trencaclosques i Relaxació...i també Art-teràpia avui hi podeu trobar un munt de propostes.

Des del Bon dia us suggerim....

...Museus!! Durant aquesta primera setmana comencen a obrir els museus  més famosos de Barcelona. Aqui us deixem la informació de cada un d’ells.

https://www.timeout.cat/barcelona/ca/noticies/els-museus-de-barcelona-tornen-a-obrir-dates-i-descomptes-052920

....curtmetratge català sobre el confinament! Us deixem un curtmetratge que es va fer viral, d’una parella catalana amb una filla de 4 anys. Expliquen el seu confinament de manera còmica!

https://www.bbc.com/reel/video/p0885wz7/the-reality-of-confinement-with-a-four-year-old

...Música!! Avui parlarem de Txarango el grup català, que el 19 de Juny treu e seu últim disc! Txarango és un grup de música català format a Barcelona el 2010 per components originaris de Sant Joan de les Abadesses. No nomes es conegut per la seva música sinó també per la seva solidaritat, sobretot amb països més desafavorits! Aquí us deixem un documental que acaben d’estrenar dels seus últims viatges!

https://www.youtube.com/watch?v=t2M_eY0V4Fw&feature=emb_title

I alguns dels seus èxits!

https://www.youtube.com/watch?v=gDaU6T6txVQ

https://www.youtube.com/watch?v=BeH2eH9iPw4

https://www.youtube.com/watch?v=rQC-XfJc0K4

 

 

Bon dijous!!!
















Comentaris