Bon dia!!

BON DIA!!

Avui és dimarts dia 2 de Juny i el més important: avui comencem a obrir les portes de l’ Arep després del confinament, per fi ens començarem a veure les cares!! Si encara no teniu hora amb cap professional no us preocupeu, que estem acabant d’enllestir els dies i les hores!

Però continuem amb el Blog....avui hi podeu trobar un munt de propostes. Trencaclosques i Relaxació...i també Confinament saludable i La Finestra.

Des del Bon dia us suggerim....

 

...Braves!! Ara que ja podem gaudir de les terrasses us deixem un article on parla de les millors braves de Barcelona. Us animeu a provar alguna?

https://www.timeout.cat/barcelona/ca/menjar-i-beure/les-millors-patates-braves-de-barcelona

....Escape rooms!! Us deixem els millors espcape rooms virtuals que podeu fer sense sortir de casa. Sabeu que es un escape room? Ara us faig 5 cèntims: és un joc en el qual els jugadors, normalment en grups de 4 o 6, estan tancats en una habitació i han de fer servir els elements que troben per resoldre una sèrie de puzzles i escapar-se abans que se'ls esgoti el temps de què disposen, normalment una hora o una hora i mitja.

https://www.timeout.cat/barcelona/ca/que-fer/els-millors-escape-rooms-virtuals-per-posar-vos-a-prova-a-casa

 ...Música!! Més d'un any després de retirar-se amb "un adeu, però un fins aviat", Pau Donés ha anunciat que torna al món de la música. El cantautor, que lluita contra el càncer de còlon des del 2015, ha fet pública la seva decisió a través de les xarxes socials. I ho ha fet amb una cançó nova, en ple confinament. Es diu "Vuelvo" i l'ha gravat al balcó de casa seva.

https://www.youtube.com/watch?v=P84m39C5JkY

Aquesta setmana passada va tornar amb un videclip que ha fet durant el confinament i que s’ha fet viral a les xarxes amb poques hores! Aquí us el deixem:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=120&v=hE6CsyWv8Zs

Més cançons mítiques de Jarabe de Palo:

https://www.youtube.com/watch?v=GtujUCURgtM

https://www.youtube.com/watch?v=r2g0pM3PMNQ

 

Bon dimarts!!!


















Comentaris