AMANIDA D’ESPIRALS I PINYA
Bon dia xefs!
Per celebrar el bon temps que estem gaudint aquests
dies, us portem una recepta ben fresqueta i la mar de senzilla!
Per a aquells que els agrada la pasta, però estan cansats de menjar-la amb
salsa de tomàquet o a la carbonara, us
presentem una variant bastant coneguda, sobretot en època de caloreta, es
podria dir que aquesta recepta és capaç de transportar-te a l'estiu directament
...
Espirals
Palets de cranc
Olives
Pèsols
Pinya
Ou
ELABORACIÓ
- Per a coure els espirals (o qualsevol tipus de pasta, només has de fixar-te en el tems de cocció que et diu el paquet):
1. Posa una olla amb més de la meitat d’aigua a bullir i tapa-ho
2. Quan bulli hi tires la pasta (pensa que és un got per persona de pasta en cru)
3. Hi tires sal
4. Ho deixes coure de 8 a 10 minuts
5. Ho coles i ho reserves en un recipient gran
- Per a fer l’ou dur:
1. Posa en un cassó els ous i després ho omples d’aigua fins a cobrir els ous.
2. Ho poses al foc i ho deixes coure uns 15 minuts.
3. Quan hagi passat el temps ho retires del foc.
4. Posa els ous en remull amb aigua freda.
5. Quan estiguin freds ja els hi pots treure la closca.
6. Els demès ingredients (pinya, palets de cranc, olives, pèsols i ou dur) els vas tallant i afegint a la pasta, cada vegada que hi tiris un ingredient remena-ho, quedarà molt més saborós.
7.
I com últim pas: a
menjar!
Per acabar us deixem un vídeo amb tres receptes diferents ben senzilles que porten com a base la pasta d’espirals, animeu-vos i proveu de fer alguna!
Ràpides i fàcils, em quedo amb la de Pesto estilo Caprese:) , l´ha faré
ResponElimina