Hi ha algú a qui no li agradi la
pizza? Suposo que sempre hi haurà excepcions, però està clar que la pizza és un
d'aquests menjars gastronòmics que fan les delícies de tot el món. Això sí, hi
ha un abisme entre una pizza de qualitat i una altra mediocre o dolenta, i no
hi ha res com elaborar-la nosaltres mateixos. Per aquest motiu avui us portem
una recepta senzilla i ràpida perquè pugueu delectar el vostre paladar.
Us deixem
un enllaç que ens explica l’origen de la pizza .... de ben segur que ens
sorprendrà:
Pizza Italiana Casolana
Per a aquells que siguin més
atrevits i vulguin dedicar-li més temps, us deixem la versió casolana total;
amb l'elaboració de la massa.
I per a aquells que no tinguin tant de temps, podeu comprar la massa en qualsevol supermercat.
I per a aquells que no tinguin tant de temps, podeu comprar la massa en qualsevol supermercat.
INGREDIENTS PER A LA MASSA
400 gr. de farina de blat
2 cullerades d'oli d'oliva
1 mica de sal
200
ml d'aigua tèbia
Farina
perquè no s'enganxi al marbre
INGREDIENTS PER LA BASE
5
Tomàquets
Una mica de sal
Orenga
Una mica de sal
Orenga
Oli
d’oliva
Pebre negre
Mozarrella
Pebre negre
Mozarrella
*Hi pots
afegir qualsevol altre ingredient que tinguis a la nevera o que et vingui de
gust. A la pizza tot s’hi val!
ELABORACIÓ
1.- En
un bol afegim l'oli, l'aigua i el llevat. Barregem i seguidament hi afegim la
farina i la mica de sal. Una vegada que tingueu més o menys barrejat tot en el
bol ho passem a sobre el marbre per pastar bé.
2.- Ara
comença el pastat. Posem una mica de farina al taulell i haurem de pastar com 3
o 4 minuts sense parar. Veurem que hem acabat quan la massa estigui llisa
totalment, si s'enganxa molt li posem una mica de farina i seguim fins que
quedi llisa.
3.- Ara un cop
llista, la deixem reposar durant 1 hora més o menys.
4.- Triturem
el tomàquet i li afegim una culleradeta d'oli, pebre negre i sal.
5.- Un cop
reposada la massa, la retirem de la nevera la pastem i estirem, fent la forma
de la nostra pizza.
6.- Ara ja
podem començar a col·locar els nostres ingredients, sigues generós amb ells!
;). No oblidis preescalfar el forn a 250 º durant 15 min.
7.- Quan ja
tinguis llista la teva pizza, fica-la a forn i deixa que es cuini per 10-15
minuts.
8.- Quan ja
estigui la pizza, retira amb cura i serveix en un plat.
9.- Finalment,
a gaudir d'aquesta delicatessen!
Pots condimentar la teva pizza com millor et vingui de gust, dóna-li el
teu toc personal, prova de combinar ingredients i atreveix-te a innovar!!
Per a
aquelles tardes de diumenge en què et ve de gust alguna cosa dolça, però no
vols passar-te hores a la cuina fent unes postres, us deixem aquesta recepta
exprés de brownie a la tassa.
Nyam nyam ...
Nyam nyam ...
https://www.youtube.com/watch?v=mIjxaZ0vMxA
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada