El racó dels xefs.


 EL RACÓ DELS XEFS
Hi ha algú a qui no li agradi la pizza? Suposo que sempre hi haurà excepcions, però està clar que la pizza és un d'aquests menjars gastronòmics que fan les delícies de tot el món. Això sí, hi ha un abisme entre una pizza de qualitat i una altra mediocre o dolenta, i no hi ha res com elaborar-la nosaltres mateixos. Per aquest motiu avui us portem una recepta senzilla i ràpida perquè pugueu delectar el vostre paladar.
Us deixem un enllaç que ens explica l’origen de la pizza .... de ben segur que ens sorprendrà:

Pizza Italiana Casolana

Per a aquells que siguin més atrevits i vulguin dedicar-li més temps, us deixem la versió casolana total; amb l'elaboració de la massa.
I per a aquells que no tinguin tant de temps, podeu comprar la massa en qualsevol supermercat.







INGREDIENTS PER A LA MASSA
400 gr. de farina de blat
7 gr. de llevat
2 cullerades d'oli d'oliva
1 mica de sal
200 ml d'aigua tèbia
Farina perquè no s'enganxi al marbre


INGREDIENTS PER LA BASE 
5 Tomàquets
Una mica de sal
Orenga
Oli d’oliva
Pebre negre
Mozarrella

*Hi pots afegir qualsevol altre ingredient que tinguis a la nevera o que et vingui de gust. A la pizza tot s’hi val!

ELABORACIÓ
1.-  En un bol afegim l'oli, l'aigua i el llevat. Barregem i seguidament hi afegim la farina i la mica de sal. Una vegada que tingueu més o menys barrejat tot en el bol ho passem a sobre el marbre per pastar bé.

2.- Ara comença el pastat. Posem una mica de farina al taulell i haurem de pastar com 3 o 4 minuts sense parar. Veurem que hem acabat quan la massa estigui llisa totalment, si s'enganxa molt li posem una mica de farina i seguim fins que quedi llisa.

3.- Ara un cop llista, la deixem reposar durant 1 hora més o menys.

4.- Triturem el tomàquet i li afegim una culleradeta d'oli, pebre negre i sal.

5.- Un cop reposada la massa, la retirem de la nevera la pastem i estirem, fent la forma de la nostra pizza.

6.- Ara ja podem començar a col·locar els nostres ingredients, sigues generós amb ells! ;). No oblidis preescalfar el forn a 250 º durant 15 min.

7.- Quan ja tinguis llista la teva pizza, fica-la a forn i deixa que es cuini per 10-15 minuts.

8.- Quan ja estigui la pizza, retira amb cura i serveix en un plat.

9.- Finalment, a gaudir d'aquesta delicatessen!

Pots condimentar la teva pizza com millor et vingui de gust, dóna-li el teu toc personal, prova de combinar ingredients i atreveix-te a innovar!!

Cuadro de texto: Explica’ns quin ha sigut el secret de la teva recepta i envia’ns fotografies de com ha quedat la teva pizza.

 





Per a aquelles tardes de diumenge en què et ve de gust alguna cosa dolça, però no vols passar-te hores a la cuina fent unes postres, us deixem aquesta recepta exprés de brownie a la tassa.
Nyam nyam ...
https://www.youtube.com/watch?v=mIjxaZ0vMxA

Comentaris