Bon dia!!!



Bon dia!!!!!

I bona setmana plena de novetats!!! I la propera més!!! Nosaltres continuem amb el blog. Dilluns dia de Confinament Saludable i també de Relaxació i Trencaclosques. Mirem?


Des del Bon dia rescatem diferents iniciatives que han sortit durant el confinament. Ens acompanyes?


....art urbà? Betevé es fa ressò de diferents expressions artístiques que han aparegut pels carrers de Barcelona...ens uns dies les podrem veure en directe!

https://beteve.cat/cultura/art-urba-carrer-confinament-coronavirus/


...curts? Cultura Inquieta ha organitzat un concurs de curts que com a protagonistes té la gent gran i la seva vivència del confinament. Emotiu...ho vols veure?

https://culturainquieta.com/es/cine/item/16782-estos-son-los-ganadores-del-concurso-de-micro-cine-nuestros-mayores-en-60-segundos.html


....música? feta durant el confinament.

https://www.youtube.com/watch?v=gy5eOgEv9Uo – Del revés – Stay Homas (la gran sorpresa d’aquesta quarantena)


https://www.youtube.com/watch?v=DR4jpQuASEw – El día de suerte de Pierre Nodoyuna – El Kanka (durant 50 dies ha pujat una cançó diària feta des de casa seva)


https://www.youtube.com/watch?v=CDKGCDOzzBQ&feature=youtu.be – 20 de abril – Celtas Cortos i un munt de col·laboradors (els beneficis d’aquesta cançó van destinats a Médicos sin fronteras)


https://www.youtube.com/watch?v=t_Lsd76Erfg – Los abrazos prohibides – Vetusta Morla i col·laboradors (els beneficis aniran destinats al Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC), per contribuir en la investigació sobre el coronavirus)

 

Demà tornem amb més!!!

Bon dilluns!!!












Comentaris