Bon dia



Bon dia!!!

Com cada dia us portem Relaxació i Trencaclosques. A més a més, com cada dimarts toca viatjar encara que sigui des de casa amb La Finestra. Avui ens apropem a Nova York...hem vist moltíssimes pel·lícules ambientades en els seus carrers...avui toca fer de turistes i descobrir-les...ens acompanyeu?

I si ahir estàvem molt contents per inaugurar una secció nova feta per la Katherine...avui continuem molt contents per presentar-vos una altra.

🐣 Avui estrenem de la mà de Juan Miguel la secció El nido del cuco!! Amb recomanacions de films, llibres o còmics accessibles per tothom. Obrim amb una peli que donarà Btv del més gran, John Ford.

Qui més s’anima a participar del blog? Vinga...

Des del Bon dia us proposem..

...arquitectura!!! Durant aquests dies es celebra la Setmana de l’Arquitectura. Des de Betevé ens apropen a  16 edificis de Barcelona importants arquitectònicament parlant...quins has visitat?

https://beteve.cat/icones/arquitectura-contemporania-barcelona-edificis/

....creativitat!! A vegades no veieu coses que penseu...com se li va ocórrer? Com té la paciència per fer-ho? Com ho pot visualitzar? Això és el que he pensat quan he vist els retrats del Pete Fecteau...sabeu com els fa? Mireu en el següent enllaç de Cultura inquieta.

https://culturainquieta.com/es/arte/diseno/item/16433-pete-fecteau-crea-retratos-gigantes-con-miles-de-cubos-de-rubik.html

...música! Aprofitant el viatge a Nova York avui portem cançons que parlen d’aquesta ciutat.

https://www.youtube.com/watch?v=EEjq8ZoyXuQ&list=RDEEjq8ZoyXuQ&start_radio=1&t=4 – New York, New York – Frank Sinatra

https://www.youtube.com/watch?v=i78n3mhDwC8 – New York – U2

https://youtu.be/1TC02VaB1Rw - Empire State of mind – Alicia Keys y Jay Z



...i demà més!! Cuideu-vos!!!




















Comentaris