Recomanació llibres


Recomanació de llibres
Aquests son alguns dels llibres que us poden ajudar a passar una estona distreta, però de ben segur que molts de vosaltres aquests dies esteu llegint algun llibre interessant, us animem a poder ampliar aquesta llista amb les vostres propostes i si hi ha algú que vol llegir alguna d’aquestes llibres us el podem fer arribar per PDF.

“Cometas en el cielo” de khaled Hossein
Tracta de dos nens de diferents contextos socials que es fan amics tot i les adversitats de la vida. Una historia d’amistat on l’emotivitat està a flor de pell.

“El monje que vendio su ferrari” de Robin Sharma.
Relata la historia de Julian Mantle, un advocat d’èxit que després de viure una vida de molta abundància, pateix un infart i aquest fet provoca que faci un canvi dràstic en la seva vida.

“Mil soles espléndidos” de khaled Hosseini
Explica la historia d’amistat entre dues dones afganes d’origens molt diferents però que els seus destins es creuen per un seguit de fets que tenen lloc a Afganistan .

“Caldo de pollo para el alma” de Jack Canfield y Mark Victor Hansen
Si el que busques és un llibre per a la reflexió personal o bé per aprendre a viure  en un estat de tranquil·litat, aquest pot ser l’obra indicada.
Es tracta d’un llibre que conté 89 històries, que aborden els temes de les emocions, l’amor, el ser pares, la superació dels problemes de la vida, entre moltes d’altres temàtiques.

“El Caballero del alma oxidada” de Robert Fisher
Es tracta d’un cavaller que aprèn a descobrir que és lo important de la vida, al veure que la seva armadura es va rovellant i això li impedeix treure-se-la.
És una obra amb importants ensenyances i que proposa reflexionar sobre la pròpia armadura.

“La Bona sort” d’Alex Rovira i Fernando Trías
Aquest llibre reflexiona sobre la cerca de la bona sort, parla de l’esforç i de la constància com a elements  importants per assolir bons resultats al llarg de la vida.

Pàgina web: elestudiantedigital.com/libros-pdf/

Comentaris