Bon dia!!!


Bon dia!!!!
Preparats per començar un nou dia?....doncs som-hi!!
Us va agradar la sorpresa d’ahir? Moltes gràcies per tots els comentaris que ens veu fer arribar a través del Blog i del Whatsupp...nosaltres també us trobem molt a faltar...Ens faríeu molt feliços que ens poguéssiu enviar algun vídeo o alguna foto de vosaltres amb un cartell...o sense...No us preocupeu...si no voleu que es publiqui ens ho dieu i no la penjarem enlloc. Vaaaaa....animeu-vos que ens farà molta il·lusió!!!!
Avui al Blog....
.....nova proposta d’Art-teràpia....molt xula i senzilla, nous reptes del Trencaclosques i una estoneta de Relaxació.
Heu remenat alguna vegada la web de TV3 a la carta? En aquesta es pot trobar mooltes coses interessants i per tots els gustos...Des de tots els programes que s’estan emetent actualment (FAQS, Polònia, No pot ser! –programa que aborda les noves tecnologies i els seus dilemes- etc), pel·lícules (com ara Intocable o Jackie o Terra Baixa), documentals, series de producció pròpia (Plats Bruts, Cites, Nit i Dia...), teatre i ópera (en col·laboració entre d’altres amb el Liceu), concerts i fins i tot un recull de consells domèstics...ja veus que hi pots trobar una mica de tot...remena i tria!!
El Tricicle també s’ha sumat a col·laborar per a treure’ns un somriure. Cada setmana penjaran un dels seus espectacles....avui a les 20,15h al seu canal del YouTube es podrà veure Manicòmic, obra que van estrenar al 1982 i d’on pertany el seu conegut gag  soy un truhán soy un señor”. Si voleu passar una estona veient el Tricicle podeu clicar al següent enllaç...no us ho penseu gaire! Només estarà penjada durant 24h (fins divendres 3).
I avui us deixem amb una versió de I want to break free de Queen interpretada per The Feedback...aquesta se la sap tothom....així que no sigueu tímids i canteu fins que s’uneixi tot el veïnat....
I per si us han entrat ganes de continuar escoltant Queen....
Vinga!!! A començar amb energia!!! Bon dijous....i FORÇA!!!!

Comentaris

  1. Plats bruts!! quina mítica sèrie!! La miris quan la miris sempre passes una estona divertida ...

    ResponElimina
  2. Yo me he visto el tricicle...
    Con pocos elementos...explican
    historietas...

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada