El racó dels xefs



EL RACÓ DELS XEFS
Avui us volem fer arribar alguns trucs de cuina, us en deixem un vídeo que ens ho explica!! També una recepta ben saludable per a cuidar-nos moltíssim! Us animeu a provar-la? Doncs us haureu d’arremangar ....

TRUCS DE CUINA

Mireu aquest vídeo ...

a veure si en coneixeu algun ...

RECEPTA
Pasta amb verdures
Ingredients:
Verdures de temporada, verdures que tingueu a la nevera, verdures que us vinguin de gust… les que vulgueu!
Per exemple: 1 ceba, 1 pastanaga, 1 pebrot vermell, 1 porro, 1 carbassó, 1 albergínia i… xampinyons.
A més a més: sal i pebre, una copeta de vi blanc, una mica de farigola seca, 1 gra d’all.
Pasta al gust: tallarines, llacets, espirals…
Per amanir: oli d’oliva, 1 culleradeta d’olivada i 1 culleradeta de ratlladura de llimona. Dauets de formatge fresc.
Com ho fem?
1.      Posem oli d’oliva en una paella, tallem la ceba a trossets petits i la comencem a coure a foc fluixet. Anirem tallant i afegint cada verdura per ordre de cocció: després de la ceba, la pastanaga, seguida del pebrot, el porro, els xampinyons, l’albergínia i el carbassó. Sempre un per un, de manera que mentre uns es couen, tallem el següent i afegim.
2.      Un cop haguem afegit el carbassó, salpebrem i saltegem durant 5 minuts a foc mitjà-fort. Llavors hi afegim la copeta de vi blanc i deixem reduïr. Per últim, afegim una mica de farigola seca i un gra d’all pelat i picat ben petit. Saltegem durant un minut més i apaguem el foc.
3.      Bullim la pasta segons les indicacions del paquet. Sempre hem de bullir la pasta al final!! Mentrestant aprofitem per separar part de les verdures i posar-les en racions per congelar.
4.      Quan ja tinguem la pasta bullida, l’afegim a la pasta i remenem. Hi afegim els dauets de formatge fresc.
5.      Barregem: l’olivada, l’oli d’oliva i la ratlladura de llimona, amanim i ja ho tenim a punt!
Bon profit!!

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada