Avui us volem fer arribar alguns trucs de cuina, us en deixem un vídeo
que ens ho explica!! També una recepta ben saludable per a cuidar-nos
moltíssim! Us animeu a provar-la? Doncs us haureu d’arremangar ....
Mireu aquest vídeo ...
a veure si en coneixeu algun
...
RECEPTA
Pasta amb verdures
Ingredients:
Verdures de temporada, verdures que tingueu a la
nevera, verdures que us vinguin de gust… les que vulgueu!
Per exemple: 1 ceba, 1 pastanaga, 1 pebrot vermell, 1 porro, 1
carbassó, 1 albergínia i… xampinyons.
A més a més: sal i pebre, una copeta de vi blanc, una mica de farigola
seca, 1 gra d’all.
Pasta al gust: tallarines, llacets, espirals…
Per amanir: oli d’oliva, 1 culleradeta d’olivada i 1 culleradeta
de ratlladura de llimona. Dauets de formatge fresc.
Com ho fem?
1. Posem oli d’oliva en una paella, tallem la ceba
a trossets petits i la comencem a coure a foc fluixet. Anirem tallant i afegint
cada verdura per ordre de cocció: després de la ceba, la pastanaga, seguida del
pebrot, el porro, els xampinyons, l’albergínia i el carbassó. Sempre un per un,
de manera que mentre uns es couen, tallem el següent i afegim.
2. Un cop haguem afegit el carbassó, salpebrem i
saltegem durant 5 minuts a foc mitjà-fort. Llavors hi afegim la copeta de vi
blanc i deixem reduïr. Per últim, afegim una mica de farigola seca i un gra
d’all pelat i picat ben petit. Saltegem durant un minut més i apaguem el foc.
3. Bullim la pasta segons les indicacions del
paquet. Sempre hem de bullir la pasta al final!! Mentrestant aprofitem per
separar part de les verdures i posar-les en racions per congelar.
4. Quan ja tinguem la pasta bullida, l’afegim a la
pasta i remenem. Hi afegim els dauets de formatge fresc.
5. Barregem: l’olivada, l’oli d’oliva i la
ratlladura de llimona, amanim i ja ho tenim a punt!
Bon profit!!
Molt interessant el video!
ResponElimina