I AQUÍ LA PROPOSTA D’AQUEST DVENDRES!!
ESPAGUETIS AL CURRI
Quin
invent el de la pasta!!
S'elabora
amb bàsics i econòmics ingredients..., la trobem fresca o seca, per tant la
seva conservació és molt fàcil i duradora, es presta a les formes més
diverses... i podem elaborar mil i una receptes diferents combinant-la amb
altres ingredients.
Per això, avui us portem una recepta molt senzilla, però que segur us sorprendrà per la seva vistositat i el contrast de sabors, que es complementen perfectament; donant lloc a un plat original, saborós i aromàtic amb el qual sortir de la rutina.
Per això, avui us portem una recepta molt senzilla, però que segur us sorprendrà per la seva vistositat i el contrast de sabors, que es complementen perfectament; donant lloc a un plat original, saborós i aromàtic amb el qual sortir de la rutina.
INGREDIENTS per
a 2-3 persones
- 0-300 gr. d'espaguetis fins
- 2 brics de nata per cuinar (crema de llet) de 200 ml.
- Uns 100 ml. de llet sencera
- 2 grans d'all
- 2 cullerades de curri en pols
- 2-3 cullerades d'oli d'oliva
- Sal
- 1 ceba gran.
ELABORACIÓ
1. Omple
una olla amb aigua i una culleradeta d'oli i sal i posa-la a coure.
2.
Quan l'aigua estigui
bullint introdueix la pasta que prefereixis: espaguetis, tallarines, cintes,
llacets, etc... el que et vingui de gust!
També pots utilitzar pasta fresca seguint instruccions de l'envàs (l'ocasió ho
mereix). Un cop estiguin llestos els espaguetis (aprox. després d'uns 20
minuts) els coles i els mantens en repòs.
3. Mentre
es couen els espaguetis, pica all i ceba, seguidament els sofregeixes en oli
d'oliva verge, i afegeixes les gambes pelades al gust.
4. Quan
canviïn una mica de color, afegeix dues culleradetes de curri en pols
i una mica de sal.
5. Remena
i deixa fer uns segons.
6. Afegeix
nata (crema de llet) especial per cuinar, aproximadament la meitat de la
quantitat que hagis utilitzat de nata, de llet sencera (no la tiris tota d'una
vegada, reserva una mica i millor afegeix-la si veus que queda molt espès.
Deixa bullir a foc suau fins que tingui la consistència que t'agradi.
7. Finalment, prova per
si necessita més sal, i aboca la salsa per sobre de la pasta o introdueix- els
espaguetis en aquesta, si vols. Afegeix si t'agrada una mica de pebre mòlt i julivert picat per decorar.
Ara si, l’últim
pas: a menjar!
I PER ACABAR UN PARELL DE PROPOSTES MÉS
.....
També us volem deixar un parell de receptes que les
podeu veure en un vídeo i anar seguint pas a pas … una és un tipus de cuina més
tradicional i l’altre es tracta d’una proposta més innovadora!!
Vinga!! Volem les vostres fotos amb els plats que us
cuineu!!
Aquest és un vídeo del cuiner Carlos Arguiñano ... el
coneixeu? Fa una truita de verdures que segur que ens farà venir ganes de
tastar-la ... mireu, mireu,....
I també en Marc Ribas ens cuina un plat ben suculent
... es tracta d’una recepta de sempre però amb un toc que els distingeix ...
Espagueti al curri???me habéis engañado con la foto de los espárragos!! pero tiene pintaza... aleee este finde ya se lo que toca para comer!!!
ResponEliminaPues no llevo 5' buscando los esparragos, jeje
Eliminajijji... es la primera foto!! jij
Eliminajejejej també hi posts afegir els espàrrecs!! que per cert, està molt bons i són molt saludables ;)
EliminaEstà molt bé que penjeu receptes senzilles de fer. Gràcies.
ResponEliminaA l'abast de tothom... no hi ha excusa, a cuinar!!!
Eliminaaixo, això!! Eva!! que sabem que en saps!! :)
Elimina