Bon dia!!

Bon dia!!!
Què tal la lluna? Espectacular eh?
Ens posem en marxa? Som-hi!!
Avui al blog...Relaxació, Paraules amb una proposta molt terapèutica i amb recomanacions de llibres i el Trencaclosques
I des del Bon Dia...
...a través de Somos Cine, RTVE ens deixa a la nostra disposició més de 60 pel·lícules espanyoles. Només cal que entris a la web i escullis una.
...t’agrada la ciència? En aquest enllaç trobaràs diferents xerrades de Joan Anton Català divulgador científic. Cada dia ofereix una exposició diferent amb el títol Ciència en confinament. Avui a les 19h parlarà sobre “L’Estació Espacial Internacional: què és, com s’hi viu, com veure-la” – Joan A. Català, dijous 9 d’abril a les 11h  “La Terra, un planeta inquiet: els terratrèmols” – Maria Ortuño i divendres  “Les naus que hem enviat a l’espai”. Et deixem l’enllaç de la pàgina per a que puguis escollir quina és la que més t’interessa.
....i dimecres és dia de Tricicle, avui a les 20,15h al seu canal YouTube penjaran Tricicle 20, espectacle que van fer per celebrar els seus 20 anys dalt de l’escenari.
...i música!!! Tornem amb Queen recordant la seva actuació al concert Live Aid de l’any 1985.  Live Aid (Ajuda en Directe) van ser dos concerts simultanis realitzats el 13 de juliol de 1985 a l'Estadi Wembley de Londres (Anglaterra) i a l''Estadi J. F. K de Filadèlfia (Estats Units) per recaptar fons en benefici de països de l'Àfrica oriental, en concret, d'Etiòpia i de Somàlia castigats per una greu sequera. Es van recaptar 100 milions de dòlars. En memòria d'aquest concert, el 13 de juliol va ser declarat el Dia Mundial del Rock.
Si us heu quedat amb ganes de fer un recorregut per la història d’aquesta gran banda us deixem aquest documental.
Quina és la vostra cançó preferida de Queen?
.....i no oblideu d’enviar-nos les vostres fotos!!!! Us hi esperem!!!!
Bon dimecres!!!!

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada