Bon dia!!!

Bon dia....i bona setmana!!!
Això d’estar a casa ja ho tenim per la mà...així que anem a esprémer aquests dies que tenim per davant....nosaltres tornem amb les nostres propostes.
Dilluns....
...torna la secció del Confinament Saludable amb una proposta per a estar més actius
...Trencaclosques amb els seus reptes per les nostres neurones
...Relaxació....ommmmm
I les recomanacions del Bon dia...
...teniu ganes de ficció? en aquesta pàgina trobareu un munt de curtmetratges, de totes les temàtiques....remeneu i trieu...
...necessiteu veure natura? El National Geographic ha recollit en aquest article les 101 fotografies finalistes del International Landscape Photographer de l’any 2019...impressionants.
...i música!!!...tres versions de la mateixa cançó, Somebody I used to know. La primera interpretada només amb una guitarra en la que hi toquen cinc persones (Walk off the earth). La segona a capella interpretada només per una persona, Matthias Harris, que fa les diferents veus i percussió amb el seu cos. I finalment us deixem la versió original.


Us volem veure!! ... ara us demanem a vosaltres que ens feu arribar un vídeo fent allò que més us agrada fer o una fotografia amb un missatge... i ho muntarem en un vídeo. Podeu enviar el vídeo o la foto per WhatsApp al mòbil del SRC o al correu electrònic (srcarep@gmail.com)...  us esperem!!

A tenir un gran dia!!!!....esperem els vostres comentaris i les vostres fotos, i els vostres vídeos...!!

Comentaris

  1. Lo nunca visto...cinco...
    tocando una guitarra...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Creo que se nota que este grupo me gusta mucho...son un espectáculo! Tienen muchas más canciones de este estilo....las puedes encontrar en YouTube.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada