Bon dia!!!!

Bon dia campi@ns!!!
Ha sortit el sol!!!!! Yuhuuuuu!!!!! Tothom a sortir al balcó, terrassa o finestra per a que ens animi una miqueta amb la seva llum.
Ens preparem pel cap de setmana? Avui de moment al blog hi trobarem....
....Trencaclosques, Relaxació i el Racó del xef....anem escalfant la cuina per preparar uns deliciosos espaguetis al curri ????????....
Des del Bon dia continuem llençant propostes...
.....vols xafardejar més enllà de la teva finestra?....al següent enllaç tens la possibilitat de fer-ho però...a lo grande!!! Europa, Àfrica, Amèrica...allà on vulguis...càmeres de tràfic, o del temps repartides per tot el món....una manera de viatjar d’allò més barateta....
....i després de visitar món ens vestim de gala i anem a l’òpera. Si t’agrada l’òpera el Festival Castell Peralada t’ofereix poder gaudir de tres dels seus espectacles: Combattimento, La Traviata i Turandot. Pels que no hi estem gaire familiaritzats amb aquest art....potser és un bon moment per descobrir-ho.
Si no et convenç l’òpera i vols riure una estona, pots gaudir d’un recull dels mini-monòlegs de l’humorista Eva Hache.
I per últim, seguint una petició especial avui us deixem amb Sopa de Cabra...grup mític català.
A pendre el sol, a trucar i fer videotrucades, a escoltar música, llegir, parlar, fer exercici, a fer comentaris al blog o a practicar el bell art del macramé....però a passar el divendres de manera espectacular....vingaaa que cada cop queda menys!!!
...i recordeu que dissabte i diumenge també teniu el nostre Bon Dia!!!

Comentaris