Bon dia!!

Bon dia!!

Setmana nova!!! Això ja ho tenim per la mà! 

Comencem cuidant-nos una mica amb Confinament Saludable i Relaxació. I una altra forma de cuidar-nos és fent treballar al nostre cervell amb el Trencaclosques.

Des del Bon dia avui us portem...
...una miqueta de ràdio? Res farà ombra a Radio Nosaltres, però Txell s’arrisca i us recomana que pugueu escoltar La Competència amb l’Òscar Andreu i Òscar Dalmau que repassen l’actualitat en clau d’humor. Ho podreu escoltar de dilluns a divendres de 12 a 13h a RAC1. Us deixem l’enllaç per a que ho pugueu escoltar per internet...a qualsevol hora ;)

...còmic? Si sou de llegir còmics aquí us deixem El vecino, de Santiago García i Pepo Pérez, obra de la que ha sortit una sèrie disponible a Netflix. Explica la divertida història d’un opositor i el seu veí que es converteix en superheroi...tot i que encara n’ha d’aprendre. Cliqueu l’enllaç i seguidament descargar avance i podreu accedir a una part del còmic.

...música? Avui recuperem una de les primeres propostes que us vam fer. Recordeu els Stay Homas? Tres joves músics de Barcelona que comparteixen pis i van decidir començar a composar cançons a rel del confinament, com una forma de passar millor el temps. Doncs encara continuen...i han tingut molt èxit. De fet van anunciar que farien un concert al mes juliol a l’Apol·lo i en 5 minuts es van esgotar les entrades!!! Amb diferents estils musicals les seves cançons parlen sobre el confinament...però sempre amb un somriure. Compten amb diferents col·laboracions d’altres músics...i la veritat és que sonen molt bé. Voleu posar-vos al dia de les cançons que han fet? Aquí teniu unes quantes...però xafardegeu...xafardegeu

I avui fins aquí....recordeu que ens fa mooolta il·lusió els vostres comentaris

Bon dilluns i bona setmana!!!

Comentaris

  1. Bon dia. Una pregunta, es fa avui la Clave?. El dissabte passat vaig conectar amb tv2 a l'hora que vareu dir i no van fer el programa sobre el turisme rural. Encara que no el varen fer, podriem comentar igualment el tema. Ja direu alguna cosa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Perdoneu, com sempre m'he tornat a avançar. Ja he vist la resposta en el mòbil. Moltes gràcies i perdoneu.

      Elimina
    2. Fer preguntes demostra interès. Si tens dubtes pregunta, clar que sí!!!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada