Bon dia!!

Bon dia!!!
Comença el cap de setmana! Avui El Racó dels Xefs ens han preparat una deliciosa recepta per a fer-nos un homenatge aquest cap de setmana...I si la preparem escoltant Radio Nosaltres? Fantàstic!!! A més a més, Relaxació i Trencaclosques. I recordeu que dilluns tenim una cita a través de La Clave...a veure que ens recomanen avui?

Fem plans pel cap de setmana?

escenaris de pel·lícula! Segur que algun cop us heu quedat bocabadats davant de paisatges que heu vist. Aquí us deixem un article de Desobrir.cat on fan un petit recull de llocs on s'ha rodat alguna pel·lícula. Quina heu vist o en quins d'aquests espais heu estat?

teatre...D'entre la multitud d'obres que podem trobar per internet, avui us deixem una de la Cubana, Cegada de Amor. Voleu veure la història d'amor entre Estrellita i Jean-François?

….entrevista a Charles Chaplin!! Sapiens. cat recupera una estrevista que es va fer al gran cineasta per l'estrena del Gran Dictador.

música! Avui Pink Floyd…no podia faltar. Aquesta mítica banda també s'ha sumat a ajudar-nos a que el confinament sigui més agradable. Durant tres divendres penjaran al seu canal de You Tube tres concerts, aquest és el segon. Us deixem l'enllaç….

https://www.youtube.com/watch?v=JRR91DebuSI – Another brick in the wall

Gaudiu del cap de setmana!!!
Fins dilluns!!!

Comentaris

  1. És un plaer començar el dia amb el blog. Fa que la situació es faci una mica més fàcil. Gràcies.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada