Bon dia!!



Bona Diada de Sant Jordi!!!


Tot i que dins de casa...avui continua sent Sant Jordi!!! Primer de tot moltes felicitats a tots als Jordis...que en tenim uns quants ;) Què tingueu un gran dia!!!


Des del Blog del SRC volem celebrar aquest dia amb vosaltres. Per aquest motiu us hem preparat algunes sorpreses. També us portem les seccions habituals dels dijous. Per una banda Art-teràpia un proposa poder fer una rosa i així sorprendre als de casa. I continuarem amb Relaxació i Trencaclosques.


Com no podia ser d’una altra manera des del Bon dia ens fem ressò una petita mostra del que podem trobar avui a les xarxes relacionat amb Sant Jordi...comencem?


...història? Tots ens sabem la llegenda...però en aquest documental de betevé investiguen sobre el mite....molt interessant!!!



....des de la web de Cases Singulars (projecte que vol explicar la història del nostre país a través de les cases dels protagonistes d’aquesta història) dediquen un poema a cada casa. Podem trobar poemes de Joan Maragall, Salvador Espriu o Miquel Martí i Pol entre d’altres.



...us deixem dos contes sobre princeses...però no sobre les princeses que tenim tots al nostre imaginari. El primer és el conte La princesa cavaller, recitat per la Sònia Moll. El segon ens l’ha fet arribar la Neus i és una versió actualitzada de la llegenda de Sant Jordi.




....tal dia com avui va morir Willian Shakespeare i es va enterrar Miguel de Cervantes, dos grans de la literatura universal. És per aquest motiu que avui es celebra el dia del llibre. Us deixem dues webs. A la primera podeu trobar obres del William Shakespeare. A la segona hi trobareu un enllaç per poder seguir la lectura que es fa del Quixot d’aquest any.



...i si el que us ve de gust és crear o llegir un relat de Sant Jordi pots participar al 1r concurs de Relats de Sant Jordi del Centre Cívic Can Verdaguer



...Sant Jordi és cultura, és amor i és creativitat. Aquí et deixem un clar exemple.




...i avui no havia de ser menys i acabem amb música. Però ho farem en una entrada diferent al blog.

Gaudiu molt del dia!!! Una abraçada!!

Comentaris