Bon dia!!

Bon dia!!
Tornem amb cosetes...

Avui Paraules amb un conte per a reflexionar i Relaxació i Trencaclosques.

....centres cívics! Tot i que han hagut de tancar continuen ben actius. Aquí us mostrem algunes de les propostes que hem trobat, però no dubteu en investigar i trobar aquelles que més avinguin amb vosaltres. 

El Centre Cívic Can Deu proposa un repte diari i és el d’enviar una fotografia seguint la consigna que han donat el dia anterior. Podeu animar-vos i enviar les vostres o veure els resultats en aquest enllaç.

Vols aprendre o recuperar l’anglès, el francès, l’italià o l’alemany? Vil·la Urània ens deixa uns quants recursos per aprofitar aquest moment fent-ho...

Això ha estat una petita mostra de tot el que estan organitzant durant aquests dies de confinament però n’hi ha molt més!!! Aquí teniu el directori dels Centres Cívics de Barcelona. Trobareu un enllaç per accedir a través de Facebook, Twiteer o Instagram...però no patiu si no teniu cap d’aquestes aplicacions...també teniu l’opció de clicar a sobre del nom del CC i accedireu a la seva web.

I acabem com sempre amb música. Durant aquestes setmanes han sorgit moltes col·laboracions entre artistes que han gravat peces des de casa seva. Us deixem una mostra...
https://www.youtube.com/watch?v=Sj4pE_bgRQI Bolero de Ravel – Orquestra Nacional de França
https://www.youtube.com/watch?v=-KUn1zyXIZQ – Star Wars – Orquestra Filarmònica de Marsella


Vinga que això ja ho tenim!!! Demà un gran dia....deixa de ploure i Sant Jordi!!


Fins demà!!

Comentaris