Bon dia!!

Bon dia gent!!

Com anem? Ja queda menys per veure’ns!!!
Teniu ganes de viatjar? Doncs anem a visitar les Piràmides de la mà de La Finestra. També tenim el Trencaclosques i Relaxació.

....seguim amb el remember...la setmana passada us vam portar la Bola de Cristal....avui Les Teresines, mítica sèrie de TV3 creada i interpretada per La Cubana. Cada capítol està ple de situacions còmiques sobre la vida de tres germanes i els seus veïns. Assegurada una bona estona!!

...Pepe Rubianes! Us tornem a deixar un monòleg...és una aposta assegurada ;)

....art casolà!  Fa unes setmanes que ha sorgit un nou repte per la xarxa que consisteix en reproduir quadres famosos amb elements que tenim a casa...i ha sigut molt la gent que s’ha sumat!! Us deixem un article de la Vanguardia i un altre del 324 en els que recullen aquesta novedosa forma d’interpretar l’art.

...història de Barcelona!. BTV a través del seu programa Va passar aquí realitza diferents documentals de curta durada sobre diferents fets històrics que van passar a Barcelona. Sabies que hi ha una estàtua de la Llibertat a la Biblioteca Arús? Coneixes el primer cas de corrupció política a Barcelona? O la història de la Plaça de l’Àngel? Tot això i més podràs trobar en el següent enllaç.

...música! Avui us portem els 40 fingers, un quartet que es dedica a versionar cançons únicament tocant la guitarra. Us deixem una petita mostra.
https://www.youtube.com/watch?v=urXLpJfRp3c – The sound of the silenci
https://www.youtube.com/watch?v=5VIH0QIrqdE – The last of the Mohicans

I per últim, des del Casal de Barri Congrés-Indians i des de l'Espai Jove Garcilaso ens proposen participar de la Gala Quarentine. Ens demanen que participem treient l'artista que tenim a dins. Més informació en el següent vídeo....molt divertit!


 
Esperem que gaudiu d’aquests genis i de la resta de propostes!!! I recordeu que ens encanten els vostres comentaris!!! ;)

Fins demà!!! Cuideu-vos!!

Comentaris

  1. Les Teresines jo segur que no me les perdo!!!!!! Que divertides!!!!!!

    ResponElimina
  2. Un bon dia espectacular. No sé per on començar.

    ResponElimina
  3. 13 partes...tiene el monólogo
    de Pepe Rubianes...todo un
    show...

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada