Bon dia!!

Bon dia i bona setmana!!!

7 dies plens de novetats i de possibilitats...només cal que ens posem en marxa! Comencem?

Com ja sabeu els dilluns són per mirar-nos i mimar-nos...us aconsellem la nova entrada de Confinament saludable que ens porta un recull dels efectes del confinament sobre el nostre cos...molt interessant. També podeu gaudir de la Relaxació i del Trencaclosques com cada dia.

A més a més...

...teatre... la companyia La Calòrica ha penjat alguna de les seves obres. Avui us portem Fairfly (2017) que tracta sobre quatre amics intenten organitzar-se després de que la seva empresa els hi comuniqui que faran un ERO...actual, no?


...ioga?...si no heu provat mai de fer ioga...us ho recomanem. Una forma de cuidar-nos de manera molt assequible a tothom...anima’t, segur que t’agrada!!


...música. Aquest dissabte s’ha realitzat un festival convocat per l’OMS, l’ONG Global Citizen juntament amb cantants i actors com la Lady Gaga per recaptar diners que es destinaran al personal mèdic que lluita contra el Covid-19.  One World: together at home pretén mobilitzar les grans empreses i per a que facin donacions. Aquest esdeveniment ha reunit a més d’un centenar d’artistes i personalitats de la cultura i de la política des de casa seva. Entre els artistes que s’hi van sumar es troben els Rollings Stones, Jennifer López, Barbara Streisant, Lady Gaga, Chris Martin, Paul McCartney,... En el següent enllaç trobareu els vídeos d’aquesta cita artística.



Ànims i moolta força!!! Ens tornem a trobar demà!!

Comentaris