Bon dia!!!

Avui tenim dues presentacions!!!

Els companys de Radio Nosaltres ens han preparat un programa des de casa i amb diferents seccions. Podrem tornar a escoltar a la Lulu, el Cayetano, la Júlia (que s’estrena!), l’Ignacio i la Judith.  No us ho perdeu!!

D’altra banda també arriba La Clave, on us proposem veure una pel·lícula o documental durant el cap de setmana per a fer una tertúlia els dilluns a través de videotrucada. Per a més informació cliqueu a l’entrada amb el mateix nom. 

Durant aquesta setmana, també, hem posat en marxa algunes de les activitats a través de videotrucades...així ens podem veure i compartir!!

A més a més continuen les seccions de Relaxació, de Trencaclosques i El Racó dels Xefs amb una proposta amb molt bona pinta!!

També un recomanem...
...teatre! Teatre Lliure ha tornar a penjar una de les seves obres. Aquesta setmana Dues dones que ballen. Estarà disponible divendres i dissabte de 18 a 20h i diumenge a les 18h al seu canal de youtube.

A més a més, us proposem que veieu l’Impossible, una comèdia que parla d’un institut de secundària que ha de per un motiu aliè a la institució, les aules romandran tancades gairebé tot el curs. Tres dels implicats, el director, la cap d’estudis i un jove professor, ens ofereixen la seva particular visió d’aquesta situació. S’estrenarà avui a les 20,30h


...cómics!! Si us agrada llegir còmics...


....curts d’animació!!! Des de la web Catorze Cultura Viva han fet un recull de curts d’animació molt interessants. També us recomanem que visiteu i remeneu aquesta pàgina plena de representacions de totes les expressions de la cultura: música, escriptura, pintura, reflexions....


...música!!! La Neus ens ha fet arribar aquests vídeos de la Sheila Blanco...quin descobriment! Sheila és compositora, cantant e instrumentista i periodista. A més a més de actuar amb el seu propi grup de jazz Puro Gershwin, de col·laborar en diferents programes de ràdio i de televisió, s’ha encarregat d’explicar breument l’autobiografia de grans compositors clàssics fent servir alguna peça d’aquests...t’imagines haver-la tingut de mestra a classe de música? Us deixem uns vídeos per a que comproveu la genialitat de la Sheila



https://youtu.be/kS709ZyZ_YU - Flashmob oficina de l’atur – Here comes the sun

I us deixem la solució del repte d’ahir. Quantes pel·lícules veu trobar?
La mano que mueve la cuna, El Señor de los Anillos, El resplandor, Jurassic Park, Los Cazafantasmas, Superdetective en Hollywood, Braveheart, El Rey León, Alien. El octavo pasajero, Taxi Driver, Entrevista con el vampiro, El club de la lucha, La naranja mecánica, Cantando bajo la lluvia, Cisne Negro, Million Dollar Baby, Lo que el viento se llevó, La casa del lago, Reservoir dogs, Alguien voló sobre el nido del cuco.

Esperem que gaudiu de totes aquestes recomanacions!!!!

Què tingueu un bon cap de setmana!!!

Comentaris