Bon dia!!


Bon dia!!!
Comencem dilluns i una nova setmana...amb moltes ganes de veure-us i de compartir coses tots junts....així que comencem!!!
....des de la Diputació de Barcelona s’estan creant una sèrie de vídeos per cuidar el nostre cos a través d’exercici físic.... molt accessible a tothom. Avui destaquem un en el que ens donen eines per a relaxar la tensió de les nostres cervicals.
.....durant tota aquesta setmana el canal Esport 3 oferirà una programació dedicada a l’esport de muntanya a través de diferent documentals. Avui dilluns a les 23.05h es projectarà Kilian Jornet, el comptador de llacs. Per veure la programació de tota la setmana et deixem l’enllaç de la notícia.
...parlem d’emocions i art? This is Art és un programa de TV3 en el que a través de l’art s’expliquen diferents emocions?...o és a través de les emocions es fa un recorregut per l’art? Tot això amb un llenguatge àgil i entretingut amb el que es parla del desig, l'èxtasi, l'amor, la inspiració, la soledat, la bogeria, la fe, la por, la tristesa, el dolor, la gelosia, l'esperança i la vanitat. Interessant, no? Doncs només cal que visiteu la web del programa.
...com sonaria Sweet Dreams d’Eurythmics i Seven Nation Army dels The White Stripes? Pomplamoose, grup especialitzat en fer versions...ho han fet i sona moolt bé. Et deixem les tres cançons per a que les gaudeixis
https://www.youtube.com/watch?v=qeMFqkcPYcg – Sweet Dreams Eurythmics
https://www.youtube.com/watch?v=y9ANOzmSKQg – Seven Nation Amy – The White Stripes
Ens veiem demà amb les propostes habituals del Blog....gaudiu del dilluns!!!!...i de la Mona!!

Comentaris

  1. Pues...a mí...me suena bien...
    El estudio también me ha
    gustado...y...el vídeo clip...
    de los White Stripes...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jose Luís si te gustan el estilo de los White Stripes...esta canción es mi preferida...
      https://www.youtube.com/watch?v=ThC2aVwWpzs

      Elimina
  2. Te refieres a " Ball and Biscuit "...??? Ya me la iré
    escuchando... gracias...

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada