Bon dia!!

Bon dia!!!
Ja estem aquí!!! Divendres sant...
Al bloc us deixem diferents propostes....Relaxació, Trencaclosques, Paraules fa una entrada especial recomanant llibres que es poden descarregar en PDF i una recepta d’allò més dolça al Racó dels Xefs.
Des del Bon dia....
... per aquesta setmana santa us proposem llegir el bestiari! Del gran poeta Joan Oliver (Pere Quart), és una obra emocionant i divertida a la vegada! En aquest enllaç hi trobareu l’obra de Joan Oliver
...una mica de circ, Teatro Circo Price penjarà aquesta tarda a les 18h una actuació de Miss Mara. Una combinació de teatre i circ que no deixa a ningú indiferent.
...TV3 fa uns dies que ha començat a emetre Jo també em quedo a casa una sèrie de ficció on a través dels seus protagonistes s’expliquen diferents situacions en clau de comèdia. Podeu seguir aquesta sèrie cada dia a TV3 a les 16:20h, després del programa “Cuines” o bé a través del web de TV3 a la carta en aquest enllaç
....música? que no falti mai!!! Anem amb Sting? Avui us recomanem aquestes actuacions que va fer amb Shaggy (conegut entre d’altres per la seva cançó Boombastic) i amb Zucchero i  amb Cheb Mami.
https://www.youtube.com/watch?v=bdneye4pzMw – Sting i Shaggy (NPR Music Tiny Desk Concert)
https://www.youtube.com/watch?v=64si_CTae2c – Sting i Shaggy Boombastic
https://www.youtube.com/watch?v=FmCg66nj2Kg – Zucchero i Sting – Senza una donna
https://www.youtube.com/watch?v=cADlJL6DDG8 – Sting i Cheb Mami – Desert Rose

Moltes gràcies per totes les fotos que ens esteu fent arribar...però volem més...vinga!!!
Què tingueu un gran divendres!! Una abraçada mooolt forta!

Comentaris