Bon dia!!



Bon dia!!!

Els dimarts són dies de viatjar i veure món. Anem a Amsterdam? No cal que feu les maletes només entrar a la secció de La Finestra. També podeu fer un viatge cap a l’interior amb Relaxació i després activar el vostre cervell amb el Trencaclosques.

El Bon dia avui us recomana...

...cinema!! Els Cines Renoir s’han adaptat a la situació que estem vivint i no aturen la seva activitat. Des del seu Blog La gran ilusión cada setmana ens proposen diferents entrades relacionades amb el cinema. Aquesta setmana ens conviden a un festival de cinema iberoamericà amb la possibilitat de visionar diferents pel·lícules. Però també podem trobar una secció de curts, articles...remena i tria.

Nosaltres destaquem Hapiness, curtmetratge de 4 minuts en el que Steve Cutts ens fa pensar en la voregin en la que entra la societat per trobar la felicitat...què us sembla?

I continuem amb cinema. Potser no li dediquem molta atenció als crèdits però si ho pensem bé és el que ens proporcionarà la primera impressió. Us convidem a mirar el següent article de Catorze Cultura Viva en el que fa un repàs del mestre Saul Bass, qui va dissenyar els crèdits de pel·lícules tant famoses com West Side Story, Psicosis, Spartacus o El factor gumà. Aquí podreu recordar-ho.



...música!! Avui toca els Rolling Stones. Feia 8 anys que no treien cap senzill i fa uns dies van treure Living in a ghost town (vivint en una ciutat fantasma)...casualitat? Doncs es veu que sí. Us deixem un article de Time Out on podreu saber una mica més d’aquesta nova cançó i on també la podreu escoltar
 Bon dimarts!!!

Comentaris

  1. Me he visto Hapiness...
    y he escuchado el nuevo tema de los...Rolling...y creo que están bien...

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada