El racó dels xefs






EL RACÓ DELS XEFS
En aquest espai us anirem proposant diferents receptes, vinga! Animeu-vos i poseu-vos el davantal!!

Avui va de postres ....

Quina millor manera d'acabar la setmana, que amb alguna cosa dolça??
Per això, avui us deixem una recepta fàcil i senzilla
perquè la realitzeu a casa! També més avall ho podeu veure en un vídeo!!
Proveu de fer-la i escriviu en els comentaris què us ha semblat i com us ha sortit. També si ens voleu fer arribar una foto al mòbil del SRC i ens doneu permís la penjarem al BLOG!! Així tothom es delitarà amb el vostre postra
Bon cap de setmana! :)




PASTÍS DE FORMATGE
AL MICROONES

Ingredients
• 1 terrina de formatge Philadelphia.
• 3 ous
• 70 grams de sucre (que equival a 2 tasses)
• 3 iogurts naturals sense sucre
• 30 grams de midó de blat de moro- Maizena (equival a 1 tassa)
• La pell d'una llimona ratllada (opcional)
Preparació
1.     Barregeu tots els ingredients (Philadelphia, ous, sucre, iogurt i maizena) batent-los fins a aconseguir una base homogènia i bastant líquida.
2.     Introduïu el preparat en un motlle per a microones, introduïu-lo al microones a màxima potència (uns 800 w), si feu un pastís d'una sola peça seran uns 15 minuts
3.     Passats aquests minuts verifiqueu la cocció amb la prova de l'escuradents, si surt humit poseu-lo un minut més, fins que estiguin ben cuits i un cop freds ja podeu desemmotllar-los i posar-los a la nevera per refredar-los i que estiguin a punt per servir.
4.     Al moment de servir el pastís els podeu decorar amb xocolata desfeta o melmelada.

*Sobretot recordeu de fer servir un motlle apte per a microones.

Ara si, l'últim pas seria; a menjar! Bon profit!!

També us fem arribar l’enllaç d’un vídeo on podeu veure la preparació amb imatges i pas a pas on se’ns expliquen els passos per a fer un pastís ... Cliqueu aquí! : https://youtu.be/Mua5N7SDprI
Crec que jo avui de postres .... pastís de formatge!!

Comentaris

  1. Jo l'anava a fer però no tinc motllo `pel microones. És una bona idea aquesta de les receptes de cuina.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada